Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Τεό Θεοδωρίδης: “Αν αποδεχόμουν τον όρο “Έλληνας Θεός” θα έπρεπε να πάω σε ψυχίατρο” (video)

Τεό Θεοδωρίδης: "Αν αποδεχόμουν τον όρο "Έλληνας Θεός" θα έπρεπε να πάω σε ψυχίατρο" (video)

Στην εκπομπή “Ελένη” και τη Σοφία Αλατζά έδωσε συνέντευξη ο Τεό Θεοδωρίδης, ο οποίος μίλησε για την οικογένειά του, τη φυλακή και το νέο του ρόλο ως Ιησούς, όπως αναφέρει το zappit.

«Αν αποδεχόμουν τον όρο “Έλληνας Θεός”, όπως με αποκαλούσαν, θα έπρεπε να πάω σε ψυχίατρο. Ήταν ένας τίτλος που πουλούσε. Τα δίδυμα παιδιά μου ήρθαν στη ζωή μου το καλύτερο χρονικό διάστημα. Με τα δίδυμα δεν υπάρχει επιλογή στο να βοηθήσεις ή να μη βοηθήσεις στο σπίτι. Με την Αγνή ήμασταν χρόνια φίλοι.

Μετά την απελευθέρωσή μου από τη φυλακή, η Αγνή διαχειρίστηκε εξαιρετικά τις ψυχολογικές μου διακυμάνσεις. Δεν θα άλλαζα τίποτα στο παρελθόν μου, γιατί αυτό που είμαι σήμερα οφείλεται σε όλα τα βιώματα που είχα. Με το που βγήκα από τη φυλακή έκανα 3,5 μήνες ελεύθερο κάμπινγκ στη φύση.

Εξαιτίας του πάθους μου έχασα μία από τις πιο σημαντικές δουλειές, επειδή δεν ήμουν σε θέση να αποδώσω ένα βίντεο. Έφερα μεγάλη ευθύνη, ως δημόσιο πρόσωπο, απέναντι στη νεολαία, η οποία θαύμαζε την εικόνα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Τεό Θεοδωρίδης.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης