Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας (pics+video)

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας (pics+video)

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Μετά το μυστικό γάμο τους ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Το ζευγάρι που αγαπά πολύ τις εκδρομές και τα ταξίδια αποφάσισε να κάνει μια μίνι απόδραση για το τριήμερο και να επιστρέψει στη φύση.

Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Έρωτας Μετά» στον Alpha και ο ταλαντούχος σεφ ετοίμασαν βαλίτσες για τα Τρίκαλα Κορινθίας και ξεκίνησαν από νωρίς την εξερεύνηση. Μαζί τους φυσικά ήταν και η κόρη της Βάσως Λασκαράκη από το γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα.

Πριν λίγες μέρες, το ζευγάρι, με αφορμή τα γενέθλια της ηθοποιού βρέθηκε στο Μιλάνο και απόλαυσε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Το ταξίδι στην Ιταλία, μάλιστα ήταν μια έκπληξη του συζύγου της Βάσως Λασκαράκη, όπως αποκάλυψε και η ίδια.

Τώρα όμως, ενόψει του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, έφυγαν όλοι μαζί για τα Τρίκαλα Κορινθίας και άρχισαν το οδοιπορικό της, κάνοντας μια βόλτα στο ρέμα των Μύλων!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας (pics+video) Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας (pics+video) Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας (pics+video) Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας (pics+video) Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας (pics+video) Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας (pics+video) Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας (pics+video) Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας (pics+video) Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας (pics+video) Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας (pics+video)

Βάσω Λασκαράκη: Ταξίδι στα Τρίκαλα Κορινθίας!


Πηγή

Διαβάστε Επίσης