Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

“Αφίξεις από τον Άρη” για τον Πατρινό Βασίλη Ράλλη (video)

"Αφίξεις από τον Άρη" για τον Πατρινό Βασίλη Ράλλη (video)

Ήρθαν οι εξωγήινοι; Δεν ξέρουμε.

Όμως αλήθεια πόσες φορές με όλα αυτά τα περίεργα και τα παράξενα που συμβαίνουν γύρω μας δεν έχετε κάνει στον εαυτό σας αυτό το ερώτημα;

Το μόνο σίγουρου για την ώρα είναι ότι το νέο τραγούδι του Πατρινού τραγουδοποιού Βασίλη Ράλλη κινείται σε ένα διαφορετικό ύφος από αυτό που μας έχει συνηθίσει. Το τραγούδι ονομάζεται "Αφίξεις από τον Άρη" και η μουσική του έχει μια κατεύθυνση που βαδίζει στο ύφος χιπ – χοπ και της ραπ, με έναν αρκετά ευρηματικό στίχο.

Το βίντεο κλιπ είναι και αυτό ταυτισμένο με την θεματολογία του τραγουδιού, καθώς έχει γυριστεί στην ταράτσα κάποιας πολυκατοικίας της Αθήνας, περιμένοντας προφανώς τις …αφίξεις από τον Άρη, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και το Αττικό ουρανό.

Η μουσική του τραγουδιού είναι του Νίκου Χριστόπουλου και οι στίχοι του Βασίλη Ράλλη. Η σκηνοθεσία των εσωτερικών πλάνων του βίντεο κλιπ είναι της Σεμίνας Μποροδήμου και των εξωτερικών πλάνων του Παντελή Πέτρου.

"Κλείσε τα αυτιά σου και άνοιξε την καρδιά σου" λέει το τραγούδι στον πρώτο του στίχο, όμως εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να τα ανοίξουμε και αυτά μαζί με την καρδιά και την ψυχή μας για ακούσουμε τον Βασίλη Ράλλη σε αυτό το καλλιτεχνικό του εγχείρημα που αν μη τι άλλο διαφέρει.

Δείτε το βίντεο:

Νίκος Χριστόπουλος – Αφίξεις απ’ τον Άρη ft. Βασίλης Ράλλης (Phil Lynott – Talk In '79)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης