Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Χαμός στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τους καβγάδες του ζεύγους Βαρθακούρη (video)

Χαμός στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τους καβγάδες του ζεύγους Βαρθακούρη (video)

Οι τρικούβερτοι καβγάδες που έχουν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη στο Globetrotters, με αποκορύφωμα αυτόν στο τελευταίο επεισόδιο, απασχόλησαν και το πάνελ της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, όπως αναφέρει το zappit. Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε με ιδιαίτερη αυστηρότητα στο θέμα, αναφέροντας πως:

“Ένα ζευγάρι που σέβεται ο ένας τον άλλον, δεν λέει κανείς τον άλλον βόιδι ούτε ηλίθιο. Επιτρέψτε μου να πω ότι καλό είναι να κάνουμε τηλεόραση, επιτρέψτε μου ότι καλό είναι για χάρη της τηλεθέασης να το “τσιμπάμε” και λίγο διότι τα παιδιά αυτά έχουν τεράστια προβολή και καλά κάνουν, αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να έχουν και προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή, αλλά από εκεί και πέρα, το πόσο είναι ωραίο να λες τον σύντροφό σου βόιδι ακόμα και για πλάκα ή ηλίθιο ακόμα και για πλάκα, είναι εκφράσεις που για μένα πληγώνουν μία σχέση και δεν είναι ωραίες να τις ακούς από τον σύντροφό σου. Ακούω όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού, να λέει τόσες εβδομάδες “τι ωραίο ζευγάρι”! Σας αρέσει εσάς να σας λέει η γυναίκα σας βόδι;

“Κανένας δεν πιστεύει ότι όλο αυτό είναι πραγματικό. Όλοι φανταζόμαστε, ελπίζουμε ότι αυτό είναι στο πλαίσιο ενός ρόλου”, είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης