Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Γιώργος Παράσχος: «Χωρίσαμε αλλά πάντα θα είναι η γυναίκα μου» (video)

Γιώργος Παράσχος: «Χωρίσαμε αλλά πάντα θα είναι η γυναίκα μου» (video)

Για τον χωρισμό του αλλά και τον τρόπο που έγινε μίλησε ο Γιώργος Παράσχος. Ο ηθοποιός μετά από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού αποφάσισε από κοινού με την Χρύσα Κροκίδα να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Μάλιστα η ανακοίνωση του διαζυγίου τους έγινε τον περασμένο Ιούλιο μέσω κοινής συνέντευξης που παραχώρησαν σε γνωστό περιοδικό.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και προτεραότητα και των δύο είναι η κόρη τους, Αμαλία. Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το πώς ήρθε ο χωρισμός τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Πάντα θα είναι η γυναίκα μου, έχουμε παιδί μαζί. Δεν γίνεται να την πω αλλιώς. Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Ήταν κάτι που το σκεφτόμασταν και εγώ και η Χρύσα αλλά χωρίς να το ανακοινώσουμε ο ένας στον άλλον. Υπήρχε μες στο μυαλό μας. Ανακοινώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα. Μάλλον έφταιγε η καθημερινή τριβή. Τώρα που είμαι σε άλλο σπίτι εγώ, σε άλλο σπίτι η σύζυγος μου είμαστε πολύ πιο καλά. Δηλαδή μιλάμε πιο πολύ στο τηλέφωνο και νοιαζόμαστε περισσότερο για τον άλλον».

Γιώργος Παράσχος: "Είμαστε πολύ πιο καλά με τη Χρύσα τώρα που μένουμε χωριστά"


Πηγή

Διαβάστε Επίσης