Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Κατερίνα Μάντζιου μιλάει για το διαζύγιό της

Η Κατερίνα Μάντζιου μιλάει για το διαζύγιό της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Κατερίνα Μάντζιου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για το διαζύγιό της, που δεν ήταν ευχάριστο.

Ποιο κομμάτι ζωής σε δυσκόλεψε;

Είμαι ευτυχής, γιατί δεν μου έχει προκύψει θέμα υγείας, όπως και σε άνθρωπο από το περιβάλλον μου, κάτι σοβαρό. Το διαζύγιό μου δεν ήταν σίγουρα ευχάριστο, αλλά ήρθε σε συνδυασμό με το ότι δεν δούλευα αρκετά εκείνη την εποχή στο θέατρο, γιατί είχα το παιδί, ήταν μωρό, έτσι έπρεπε να κάνω μια επανεκκίνηση, ώστε να ξεκινήσω ξανά για να μπω πάλι στη δουλειά που αγαπώ.

Βλέπω θετικά τα πράγματα και ότι έρχεται είναι εφόδιο για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Ακόμα και κάτι άσχημο να μου έρθει, αφήνομαι να το βιώσω, να περάσω το κομμάτι της θλίψης και μετά να βγω προς τα έξω, οπότε…;

Σε βοηθάει όταν βιώνεις τη θλίψη;

Εμένα ναι, πάρα πολύ. Αν κλείσεις τα μάτια στη θλίψη, δεν ξέρω πώς μπορείς να προχωρήσεις παραπέρα. Ένας χωρισμός δεν είναι κάτι ευχάριστο, είχα κι ένα μικρό παιδί. Είναι μια μετάβαση, οπότε ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου μέσα από έναν άλλο ρόλο, αφού είσαι και μάνα.

Έχω να κρατήσω διάφορες ισορροπίες στη ζωή μου, αλλά είμαι τόσο ευτυχής με το γιο μου, που δεν βίωσα τόσο βαριά το διαζύγιο. Βέβαια, έχω και καλούς φίλους, ανθρώπους που με στηρίζουν στη ζωή μου.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης