Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η ταινία “The good liar” αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των Πατρινών

Η ταινία "The good liar" αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των Πατρινών

«Ένας καλός ψεύτης» είναι ο τίτλος της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν οι Helen Mirren και Ian McKellen. Υπό σκηνοθεσία του Bill Condon (“Gods and Monsters”) και σενάριο του Jeffrey Hatcher (Mr Holmes), η συγκεκριμένη παραγωγή ξεφεύγει επιτυχώς από τη φαινομενικά σαγηνευτική υπόθεση μιας διαδικτυακής γνωριμίας, καταλήγοντας σε ανατροπές και ψευδείς διακανονισμούς που ούτε ο μεγαλύτερος απατεώνας δεν θα μπορούσε να έχει προβλέψει.

Πλεκτάνη εντός πλεκτάνης, οδηγούν τους θεατές σε απρόσμενες αποκαλύψεις, οι οποίες κρατούν απόσταση από το προσδοκώμενο αίσιο τέλος που η αρχή της ταινίας φαίνεται να υποκρύπτει.

Εναλλασσόμενες συμπεριφορές και καλά κρυμμένα μυστικά, προκαλούν το κοινό να μαντέψει ποιος εν τέλει κοροϊδεύει ποιόν, χωρίς να μπορεί να κλίνει προς μια απόφαση, πριν έρθει η τελική αποκάλυψη.

Με ερμηνείες καλά μελετημένες, σε αυτή την ταινία δεν είναι το ρομάντζο που υπερνικά τα εμπόδια. Τα γεγονότα προδιαγράφουν μια αντίστροφη πορεία, αποποιούμενη τους κανόνες κάθε προσπάθειας παρουσίασης ρομαντικών παιχνιδιών «αλληλο-κυνηγητού».

Το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως, κάθε άλλο παρά περιορίζεται σε έννοιες και εικόνες ρομαντισμού, καθώς ο θύτης μπαίνει στο ρόλο του θύματος, σε μια ακόμα απόπειρα οικονομικής και ηθικής εξαπάτησης.

Η ταινία "The good liar" αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των Πατρινών

Η χήρα που ψάχνει στο διαδίκτυο για συντροφιά συναντά ένα πρόσωπο με το οποία μοιράζονται κοινή ηλικία και παρόμοια ενδιαφέροντα. Ή τουλάχιστον, έτσι έχουν τα πράγματα φαινομενικά.

Το ποιος είναι ποιος, αποκαλύπτεται στην πορεία, μέσα από την αποκάλυψη της αλήθειας η οποία όμως βρίσκεται καλά κρυμμένη σε μια επιφανειακή σχέση. Η ρομαντική αυτή γνωριμία εξελίσσεται ταυτοχρόνως με την εξίσου καλά κρυμμένη απάτη.

Εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, οι θεατές βγάζουν τα συμπεράσματά τους για το ποια τελικά θα είναι η λύση που θα αποδώσει δικαιοσύνη.

Το ποιος τελικά θα βγει κερδισμένος στο σκοτεινό αυτό παιχνίδι, σε ένα ρομάντζο που κάθε άλλο παρά καλές προθέσεις κρύβει, θα το μάθετε από την Πέμπτη 14/11 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Αν μη τι άλλο, είναι μια παραγωγή γυρισμένη στο Λονδίνο και το Βερολίνο, στην οποία πρωταγωνιστούν δύο ηθοποιοί οσκαρικής αναγνώρισης, που αξίζει να δείτε.

Σκηνοθεσία: Bill Condon
Σενάριο: Jeffrey Hatcher
Πρωταγωνιστές: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey, Jim Carter
Είδος: Δραματική
Διάρκεια: 110 λεπτά
Μουσική: Carter Burwell
Έτος Παραγωγής: 2019
Χώρα Παραγωγής: Η.Π.Α
Γλώσσα Παραγωγής: Αγγλικά
Χρώμα Παραγωγής: Έγχρωμο

Η ταινία "The good liar" αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των Πατρινών Η ταινία "The good liar" αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των Πατρινών


Πηγή

Διαβάστε Επίσης