Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι – Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο)

Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο)

Στην οδό Κολοκοτρώνη 47 υπάρχει ένα στέκι που διαθέτει το κλειδί της επιτυχίας για τις νυχτερινές μας εξορμήσεις, δίνοντας τους μια διαφορετική νότα.

Το Σουρωτήρι ξέρει με τον δικό του τρόπο πώς να κάνει την έξοδο μας ξεχωριστή μέσα από τον φροντισμένο χώρο του αλλά και από το εκλεκτό μενού και την μουσική που μας ταξιδεύει. Όλο αυτό το «μείγμα» έρχεται και δένει ιδανικά απογειώνοντας τη διάθεση στα ύψη.

Το γνωστό οινοπνευματοποτοίον όμως διαθέτει και μοναδικά live με τραγούδια που σε ξεσηκώνουν από το πρώτο λεπτό.

Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο)

Την περασμένη Πέμπτη το μουσικό συγκρότημα «Τριςάρεστοι» ήταν εκεί, κρατώντας μας συντροφιά μέχρι το πρωί αφού κανείς δεν ήθελε να περάσει την πόρτα της εξόδου νωρίς.

Όσοι δεν προλάβατε να ζήσετε αυτό το κλίμα μην στεναχωριέστε! Όλη η σεζόν είναι μπροστά μας και το Σουρωτήρι το έχει βάλει σκοπό να μας χαρίσει αξέχαστες νύχτες.

Προς το παρόν πάρτε μία γεύση στις φωτογραφίες από το κλίμα που επικράτησε…

Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο)
Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο) Οι Τρις3άρεστοι στο Σουρωτήρι - Ό,τι καλύτερο για Πέμπτη βράδυ! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης