Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως… χορευτικές! (φωτο)

Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο)

Ένα event διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει διοργάνωσε την περασμένη Τρίτη το Φάμπρικα.

Το γνωστό στέκι της Ηφαίστου μετατράπηκε σε χορευτική σάλα, για τις ανάγκες του "Tuesday Underground Project", ενός party με άκρως dance mood το οποίο ξεσήκωσε άπαντες.

Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο)

Salsa, bachata, kizomba, chachacha και τα πιο τρελά animations από τους Alberto Rodriguez και Καλομοίρα Κοντογιώργη έδωσαν κέφι και ενέργεια στον χώρο του, βάζοντας βάσεις και για τις επόμενες Τρίτες στον πεζόδρομο της Ηφαίστου.

Την μουσική επιμέλεια είχε ο dj Apostolis Vakirtzoglou, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό χορευτικό πρόγραμμα.

Δείτε φωτογραφίες:

Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο)
Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο) Οι Τρίτες στο Φάμπρικα είναι άκρως... χορευτικές! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης