Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Κλέλια Πανταζή – Το baby shower λίγο πριν γεννήσει (φωτο)

Κλέλια Πανταζή - Το baby shower λίγο πριν γεννήσει (φωτο)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος, καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι.

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έχει μπει πια στον μήνα της και περιμένει από μέρα σε μέρα τον ερχομό του μικρού της πρίγκιπα. Πριν το baby boom, όμως η αδελφή της Άννυ Πανταζή και τα αγαπημένα της πρόσωπα της ετοίμασαν ένα ξεχωριστό baby shower!

Δώρα για τον μικρό και την διάσημη μαμά του, ευχές και πολλές λιχουδιές είχε φυσικά η ξεχωριστή αυτή βραδιά για την εγκυμονούσα Κλέλια Πανταζή, που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Φυσικά τα αγαπημένα της πρόσωπα είχαν φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες, ενώ ο σύζυγός της ήταν όλη την ώρα στο πλευρό της για να την φροντίζει. High light της βραδιάς φυσικά ήταν η τούρτα υπερπαραγωγή που της ετοίμασαν για το baby shower.

Κλέλια Πανταζή - Το baby shower λίγο πριν γεννήσει (φωτο) Κλέλια Πανταζή - Το baby shower λίγο πριν γεννήσει (φωτο) Κλέλια Πανταζή - Το baby shower λίγο πριν γεννήσει (φωτο) Κλέλια Πανταζή - Το baby shower λίγο πριν γεννήσει (φωτο) Κλέλια Πανταζή - Το baby shower λίγο πριν γεννήσει (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης