Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο)

Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο)

Eίσαι από τους χορευταράδες; Έχεις έτοιμη παρτενέρ για να την κάνεις φούρλες; Τότε πρέπει σίγουρα να πας στο Τhe Latin Bar.

To μοναδικό Latin Bar στην Πάτρα έκανε ένα άκρως χορευτικό opening και ήταν όλοι εκεί.

Με τον Νίκο Κορωνάκη στα decks, η ομάδα του The Latin Bar απογείωσε το κέφι κάνοντας ένα δυνατό ξεκίνημα, υποσχόμενο για μια εξίσου δυνατή συνέχεια…

Την περασμένη Πέμπτη ταξιδέψαμε στην εξωτική Κούβα με το όλο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί και χορέψαμε με την ψυχή μας συνοδεία latin μουσικών ακουσμάτων.

Το The Latin Bar μετατράπηκε σε μια πίστα χορού. Ο ήχος μας συνεπήρε όπως και η απίστευτη χορευτική δεινότητα των θαμώνων με εντυπωσιακές φιγούρες, συγχρονισμό και ανεξάντλητο κέφι.

Είναι ένα μπαρ προσαρμοσμένο στον εξωτισμό, τον ερωτισμό και την ομορφιά αυτών των χορών.

Βέβαια στο Τhe Latin Bar δεν πάνε μόνο "χορευτές", απευθύνεται και σε εκείνους που απλώς θέλουν να ακούσουν διαφορετικές μουσικές και να απολαύσουν το ποτό τους.

Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο)

Το πιο αυθεντικό λάτιν στέκι της πόλης, φιλοξενεί κάθε βδομάδα νέα events.

Το bar λειτουργεί Πέμπτη με Δευτέρα με ξεχωριστά θέματα λάτιν μουσικής και χορού σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο με καθαρά ποτά, μη καπνιστών.

Το πρόγραμμα

  • Πέμπτη – Fanatica Sensual Μια ατμοσφαιρική βραδιά αφιερωμένη στην Bachata και την Κιζόμπα με χαμηλό φωτισμό
  • Παρασκευή – Το πάρτι της Σχολής Χορού School of Dance
  • Σάββατο – Saturday Mix , μουσική για όλα τα γούστα
  • Κυριακή – Cuban Soul από νωρίς με κουβανέζικη μουσική
  • Δευτέρα – Ένα νέο project με Ελληνική Latin μουσική (από 25/11)

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην σελίδα του Latin Bar στο Facebook.

Είναι ζήτημα χρόνου να γίνετε θαμώνας να γευθείτε το ποτό σας και εν τέλει να χορέψτε salsa και rumba…

Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο)
Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο) Με απολυτή επιτυχία το opening του Τhe Latin Bar! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης