Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Μπαράζ διακοπών σε ρεύμα και νερό λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών

Πάτρα: Μπαράζ διακοπών σε ρεύμα και νερό λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών

Μπαράζ διακοπών λόγω ανεξόφλητων χρεών έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα από την ΔΕΗ, αλλά και την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης.

Σπίτια και καταστήματα μένουν χωρίς ρεύμα και νερό αφού δεν έχουν κατορθώσει να μπουν σε ένα διακανονισμό ή να φανούν συνεπείς στις δόσεις που έχουν κανονίσει, τη στιγμή που οι λογαριασμοί και τα χρέη τρέχουν.

Σε ότι αφορά την ΔΕΗ οι διακοπές του ρεύματος αφορούν οφειλές τριών και τεσσάρων μηνών που δεν ξεπερνούν τα 400 με 500 ευρώ, κάτι που έχει προκαλέσει αρκετές διαμαρτυρίες μεταξύ των καταναλωτών – πελατών της επιχείρησης που πάνε στα γραφεία της Ακτής Δυμαίων οργισμένοι.

Αρκετές διακοπές όμως έχουμε τις τελευταίες ημέρες και στο νερό από την ΔΕΥΑΠ. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν πολίτες που οφείλουν χρήματα μηνών στην επιχείρηση και πήγαν στα γραφεία της για να προχωρήσουν σε διακανονισμούς για να έχουν και πάλι νερό, η ΔΕΥΑΠ, δείχνει να έχει γίνει πιο αυστηρή τον τελευταίο καιρό, προς έκπληξη και των ίδιων που θεωρούσαν ότι δεν είναι αυτής της φιλοσοφίας.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης