Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα – Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του εκπαιδευτικού Γιώργου Γιωτόπουλου (φωτο)

Πάτρα - Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του εκπαιδευτικού Γιώργου Γιωτόπουλου (φωτο) Πάτρα - Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του εκπαιδευτικού Γιώργου Γιωτόπουλου (φωτο) Πάτρα - Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του εκπαιδευτικού Γιώργου Γιωτόπουλου (φωτο)

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του εκπαιδευτικού Γιώργου Γιωτόπουλου με τίτλο "Κριτική Σκέψη και Τέχνες στην Εκπαίδευση Ενηλίκων" που πραγματοποιήθηκε στο νέο χώρο των εκδόσεων «Το Δόντι» (Καραϊσκάκη 147, Πάτρα), την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στις 20:00.

Για το βιβλίο μίλησαν ο ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Βεργίδης, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών Θανάσης Καραλής και η κ. Φρύνη Κωσταρά, Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος.

Πάτρα - Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του εκπαιδευτικού Γιώργου Γιωτόπουλου (φωτο) Πάτρα - Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του εκπαιδευτικού Γιώργου Γιωτόπουλου (φωτο) Πάτρα - Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του εκπαιδευτικού Γιώργου Γιωτόπουλου (φωτο) Πάτρα - Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του εκπαιδευτικού Γιώργου Γιωτόπουλου (φωτο) Πάτρα - Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του εκπαιδευτικού Γιώργου Γιωτόπουλου (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης