Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα – Συνεχίζεται και φέτος η προσφορά δεκατιανού σε μαθητές που έχουν ανάγκη

Πάτρα - Συνεχίζεται και φέτος η προσφορά δεκατιανού σε μαθητές που έχουν ανάγκη

Συνεχίζεται και τη νέα σχολική χρονιά από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και το Κοινωνικό του Παντοπωλείο, η χορήγηση τροφίμων «δεκατιανού» σε μαθητές του Δήμου, που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε η πρώτη διανομή στους μαθητές που έχουν μέχρι τώρα ενταχθεί στη συγκεκριμένη δράση, με τρόφιμα, τριών μηνών.

Να σημειωθεί ότι, οι μαθητές στους οποίους παρείχαμε τα τρόφιμα, ήταν περίπου 1.000, όταν πέρσι στην αντίστοιχη διανομή, ήταν περίπου 800. Δυστυχώς, μέχρι τέλος του σχολικού έτους, (αφού συνεχίζουμε να δεχόμαστε αιτήσεις), ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Η χρηματοδότηση εξακολουθεί να γίνεται αποκλειστικά από τον Δήμο Πατρέων, αφού το αρμόδιο Υπουργείο, δεν ανταποκρίθηκε μέχρι τώρα, στα αιτήματά μας για χρηματοδότηση της συγκεκριμένης δράσης.

Ως Δήμος διεκδικούμε από την κυβέρνηση και το κόστος των τροφίμων, που χορηγούμε και προσεγγίζει τις 160.000 ευρώ το χρόνο.

Φαίνεται λοιπόν ότι, οι ανάγκες αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, γιατί συνεχίζεται η αντιλαϊκή πολιτική, που γεννά φτώχεια, εξαθλίωση, ανασφάλεια και ανέχεια.

Η διατυμπανιζόμενη ανάπτυξη δεν είναι για όλους!

Η ανάπτυξη των λίγων, των επιχειρηματικών ομίλων, προϋποθέτει την όξυνση της εκμετάλλευσης, της φτωχοποίησης και δυστυχίας των λαϊκών οικογενειών!

Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με αυτή την κατάσταση, οφείλουμε να συμπαραταχθούμε για την ανατροπή της!

Ως Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, θα είμαστε κοντά σε όσους συνανθρώπους μας δοκιμάζονται, με όσα μέσα διαθέτουμε, γιατί θέλουμε τα φτωχά λαϊκά στρώματα να σηκώσουν το ανάστημά τους, να συμμετέχουν στον αγώνα για να υπάρχει δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα και μισθούς που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης