Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Scarlett Johansson: «Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν 23 ετών»

Scarlett Johansson: «Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν 23 ετών»

H Scarlett Johanson παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Ryan Reynolds και όσα διδάχθηκε από εκείνη την εμπειρία της. «Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν 23 ετών». Βασικά δεν καταλάβαινα και πολύ τον γάμο. Ίσως τον είχα εξιδανικεύσει, νομίζω, κατά κάποιον τρόπο».

Η ξανθιά καλλονή παντρεύτηκε τον διάσημο ηθοποιό το 2008 και το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2011. «Είναι διαφορετικό κομμάτι της ζωής μου τώρα», είπε μιλώντας για εκείνη την περίοδο. «Νιώθω πως βρίσκομαι πλέον σε ένα σημείο που νιώθω ικανή να κάνω πιο ενεργές επιλογές. Είμαι περισσότερο παρούσα, νομίζω, συγκριτικά με παλαιότερα», σημείωσε η ηθοποιός.

Η Scarlett Johanson είχε παντρευτεί επίσης τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac το 2014, με τον οποίο χώρισε το 2017. Μαζί έχουν μια κόρη, την 5χρονη Rose. Σήμερα, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Colin Jost, ηθοποιού του Saturday Night Live. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Μάιο μετά από δυο χρόνια σχέσης. «Η ιδέα του να κάνεις οικογένεια και αυτό να λειτουργήσει, μου αρέσει. Νομίζω πως θα ήταν θαυμάσιο. Πάντα το ήθελα. Το ήθελα επίσης στον γάμο με τον πατέρα της κόρης μου. Απλώς δεν ήταν ο σωστός άνθρωπος, αλλά μου αρέσει η ιδέα».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης