Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Σε κλοιό κινητοποιήσεων μπαίνει το Πανεπιστήμιο Πατρών (φωτό + βίντεο)

Σε κλοιό κινητοποιήσεων μπαίνει το Πανεπιστήμιο Πατρών (φωτό + βίντεο)

Σε κλοιό κινητοποιήσεων περνά το Πανεπιστήμιο Πατρών από τους φοιτητές διαφόρων σχολών του που εναντιώνονται στο νομοσχέδιο για τις αλλαγές που έρχονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τονίζοντας ότι δεν θα τις αφήσουν να περάσουν.

Όπως υποστηρίζουν οι φοιτητές η επιστολή της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως είναι καταδικαστέα αφού θέτει σε κίνδυνο την δημόσια παιδεία και τον χαρακτήρα των δημόσιων πανεπιστημίων και τους δίνει την δυνατότητα να βγουν μέσα από τα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας ολοκληρωμένοι επιστήμονες πάνω στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει.

Η κινητοποίηση αυτή έγινε στην Σύγκλητο, μετά από αποφάσεις 20 Γενικών Συνελεύσεων και θα αποτελέσει με βάση τα λεγόμενα των φοιτητών την αφετηρία του κύκλου που ξεκινά για τις αλλαγές που ετοιμάζει και θέλει να περάσει η κυβέρνηση και το υπουργείο για τον τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του patrasevents.gr. από την κινητοποίηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης.

Κινητοποίηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών 21-11-19


Σε κλοιό κινητοποιήσεων μπαίνει το Πανεπιστήμιο Πατρών (φωτό + βίντεο) Σε κλοιό κινητοποιήσεων μπαίνει το Πανεπιστήμιο Πατρών (φωτό + βίντεο) Σε κλοιό κινητοποιήσεων μπαίνει το Πανεπιστήμιο Πατρών (φωτό + βίντεο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης