Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Στο πλευρό του Σπαλιάρα ο Αρναούτογλου (video)

Στο πλευρό του Σπαλιάρα ο Αρναούτογλου (video)

Την υποστήριξή του στον Γιάννη Σπαλιάρα εξέφρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή την κριτική που δέχτηκε για τη συμμετοχή του σε σίριαλ του Netflix. Ο ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε καλεσμένος στο «2Night» και μίλησε για το ρόλο του στη μεξικανική σειρά αλλά και πόσο δυσκολεύτηκε να μάθει τα ισπανικά.

«Θεωρώ ότι είναι λάθος αντιμετώπιση από Έλληνα προς Έλληνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Βλέπουμε έναν άνθρωπο που έκανε ένα βηματάκι στο εξωτερικό, αν δεν μπορείς να πεις μπράβο και δεν σου βγαίνει, τουλάχιστον μη με μειώσεις. Παιξ’ το απλά σαν είδηση. Ένας Έλληνας βρέθηκε σε μια ξένη παραγωγή, αυτό».

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με τη σειρά του, υπερασπίστηκε με θέρμη τον καλεσμένο του ξεσπώντας εναντίον όλων όσων θέλησαν να μειώσουν την καλλιτεχνική του προσπάθεια: «Τον σχολιασμό θα τον δεχθώ, όπως μπορώ να δεχθώ ότι δεν μου αρέσει ο Γιάννης σαν ηθοποιός. Όλα τα δέχομαι από τη στιγμή που εκτιθέμεθα».

«Το παράξενο είναι πως αυτοί που κρίνουν δεν έχουν φύγει από τη γειτονιά τους. Κρίνεις πως έφυγε κάποιο παιδί να πάει να παίξει σε μια σειρά στο Μεξικό; Πείτε ρε μια καλή κουβέντα, τι είναι αυτό το πράγμα με αυτή τη χώρα ρε φίλε! Ειλικρινά!» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια με τα Ισπανικά που μιλάμε στη σειρά γιατί δεν την γνώριζα την γλώσσα» σημείωσε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Σπαλιάρας προχωρώντας σε λεπτομέρειες για την υπόθεση της σειράς.

Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! "Πείτε ρε μια καλή κουβέντα, τι είναι αυτό το πράγμα"


Πηγή

Διαβάστε Επίσης