Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

The Voice – Λύγισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη (video)

The Voice - Λύγισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη (video)

Ανάμεσα σε δύο διαγωνιζόμενους της ομάδας της κλήθηκε, στα battles του The Voice, να επιλέξει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μόνο… έναν για να συνεχίσει στην επόμενη φάση! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη και τον Μανόλη Μπρίμπο που βρέθηκαν και πάλι στη σκηνή, όπως αναφέρει το zappit.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι δοκιμάστηκαν στο τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου, “Η δημοσθενους λέξις” και εξέπληξαν coaches και κοινό με τις ερμηνείες τους.

Όπως ήταν επόμενο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε στην πιο δύσκολη θέση! Αυτή της επιλογής του παίκτη που θα προχωρήσει στην επόμενη φάση.

“Είναι η χειρότερη μου… Το ήξερα, το διαπίστωσα στην πρώτη πρόβα ότι με τα δυο αυτά παιδιά θα έχω ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα τα άλλα” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο σχολιασμό της.

“Ο Μανόλης έχει έναν κόσμο που με συγκίνησε από την αρχή, μια βαθιά καλοσύνη. Θεωρώ ότι είναι σπάνια και εύχομαι, αν συνεχίσεις να είσαι σε αυτό τον χώρο, να την αναζητάς συχνά και να την βρίσκεις ακόμα συχνότερα” πρόσθεσε βουρκωμένη η τραγουδίστρια και coach του The Voice προς τον παίκτη της ομάδας της.

“Όσο για εσένα Κωνσταντίνε μου, η αλήθεια είναι πως με έχεις εντυπωσιάσει και με έχεις εκπλήξει. Ήξερα ότι είσαι ένας τραγουδιστής με πάρα πολλές δυνατότητες όμως δεν ήξερα ότι είσαι τόσο καλό παιδί, ρε παιδί μου” σημείωσε προς τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη, επίσης βουρκωμένη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. “Πραγματικά. Είχα λάθος εικόνα για εσένα και πολύ στεναχωριέμαι. Λυπάμαι που κάποιος από εσάς… Έχω δεθεί πολύ μαζί σας και σας εκτιμώ”.

“Θα συνεχίσω με τον Μανόλη” ανέφερε, λίγο αργότερα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σάκη Ρουβά, όμως, να… καραδοκεί και να “κλέβει” ταχύτατα τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη στη δική του ομάδα!

“Ο Σάκης πάτησε το steal” αναφώνησε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός και ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης γέμισε χαμόγελο!Πηγή

Διαβάστε Επίσης