Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Το Αβαντάζ κάνει… πάταγο στην Πάτρα! (φωτο)

Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο)

Το ελληνάδικο της Αγίου Ανδρέου γέμισε με κόσμο το περασμένο Σάββατο, όπως γίνεται, άλλωστε, κάθε εβδομάδα!

Το Αβαντάζ βρίσκεται στις δόξες του και κάθε βράδυ φιλοξενεί τους ξενύχτηδες της Πάτρας, που έχουν μάθει να διασκεδάζουν μέχρι τα ξημερώματα, ακούγοντας αυστηρά και μόνο ελληνική μουσική…

Λειτουργεί 7 στα 7 και δεν κάνει εκπτώσεις στη διασκέδαση…

Με λίγα λόγια, είναι το στέκι των Πατρινών, που αρνούνται να γυρίσουν νωρίς στο σπίτι.

Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο)

Κρατάει κοντά του τον κόσμο, γιατί ξέρει πολύ καλά τι χρειάζονται οι θαμώνες για να απελευθερωθούν και να διασκεδάσουν.

Έτσι, οι νύχτες στο Αβαντάζ παίρνουν "φωτιά".

Δείτε φωτογραφίες:

Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο)
Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο) Το Αβαντάζ κάνει... πάταγο στην Πάτρα! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης