Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

To νέο τραγούδι του Misdeal είναι για “real” καταστάσεις που ζούμε γύρω μας (video)

To νέο τραγούδι του Misdeal είναι για "real" καταστάσεις που ζούμε γύρω μας (video)

Ο Misdeal επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο της ραπ και της ανεξάρτητης καλλιτεχνικής σκηνής, με ένα τραγούδι που ήδη έχει συγκεντρώσει αρκετά θετικά σχόλια για τους στίχους, το ύφος, αλλά και γενικότερα για τα μηνύματα που καταφέρνει να περνάει στην κοινωνία.

Ο ράπερ ήταν αυτός που πριν από κάποιους μήνες είχε κάνει αίσθηση, με το τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει μαζί με τον Remowo για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, ένα τραγούδι που είχε ονομάσει ακριβώς με αυτή την ημερομηνία όπου είχε πραγματοποιηθεί η ναζιστική θηριωδία, "13-12-43".

Ο Misdeal αυτή τη φορά, αφήνει στην άκρη την ιστορία και μας λέει "Τι να σου τραγουδήσω", με ένα τραγούδι που στην ουσία σκιαγραφεί μέσα από τους στίχους του τη σύγχρονη καθημερινότητα που ζούμε όλοι, τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν μπροστά από αυτές.

Η παραγωγή και οι στίχοι του τραγουδιού είναι από τον Misdeal, η ερμηνεία δική του, ενώ συμμετέχουν οι Παναγιώτης Βούλγαρης, Νάσια Λιανού και Βαγγέλης Μεσολοράς. Πίσω από τις κάμερες του βίντεο κλιπ είναι οι Misdeal, Παναγιώτης Βούλγαρης και Μαρία Καπίκου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο καλλιτέχνης μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, την οποία κρίνοντας από τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του, περιμένουμε με ανυπομονησία.

Για την ώρα δυναμώστε την ένταση και ακούστε:

Misdeal – Τι Να Σου Τραγουδήσω (Official Video)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης