Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Βάσω Λασκαράκη: «Απορώ με το GNTM, τα θεωρώ βλακείες και πολύ επικίνδυνα πράγματα»

Βάσω Λασκαράκη: «Απορώ με το GNTM, τα θεωρώ βλακείες και πολύ επικίνδυνα πράγματα»

Για το GNTM μίλησε η Βάσω Λασκαράκη, σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο ENJOY που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία.

Ποια είναι η γνώμη σου γι’ αυτό το ριάλιτι μόδας, στο οποίο τα μοντέλα γίνονται κασκαντέρ και καλούνται να περάσουν απίστευτες δοκιμασίες σαν να είναι στα ΟΥΚ;

"Πραγματικά αυτά τα θεωρώ βλακείες και πολύ επικίνδυνα πράγματα. Επειδή μεγαλώνω μια κόρη, απορώ με τα προγράμματα που δείχνει η τηλεόραση και πιστεύω ότι ο γονιός θα πρέπει να είναι δίπλα και να εξηγεί. Τι πρότυπα δίνουν; Κάνε τα πάντα, κρεμάσου από πολυκατοικίες για να γίνεις διάσημη; Αυτό δεν είναι σόου για μοντέλα. Αυτό είναι σόου για την τηλεθέαση. Τελεία και παύλα. Είμαι πολύ αρνητική σε όλα αυτά.

Κάθισα και είδα το GNTM και ένιωσα ότι η φιλοσοφία πίσω από όλο αυτό είναι «δείξε μας πόσο φιλόδοξη είσαι, τι μπορείς να δώσεις για να γίνεις γνωστή, μέχρι που μπορείς να φτάσεις για να είσαι αναγνωρίσιμη». Βέβαια το να είσαι αναγνωρίσιμη δεν σημαίνει ότι θα είσαι και αξιόλογη ή θα έχεις αποκτήσει και το σεβασμό των άλλων. Αυτή την παράμετρο ξεχνούν να την τονίσουν.

Διάβασα ότι επιστρέφει και ο «Μεγάλος Αδερφός» στην τηλεόραση. Τώρα αυτό το πισωγύρισμα πρέπει να μας ικανοποιεί; Η κλειδαρότρυπα;"


Πηγή

Διαβάστε Επίσης