Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Άννα Μαρία Ηλιάδου: “Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να δω την Κάτια νικήτρια” (video)

Άννα Μαρία Ηλιάδου: "Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να δω την Κάτια νικήτρια" (video)

Μια ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε βρίσκεται το GNTM με την Μαρία Μιχαλοπούλου να είναι εκείνη που αποχώρησε στον ημιτελικό. Η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και η Τζώρτζια Γεωργίου βρέθηκε στα παρασκήνια συναντώντας τις τρεις φιναλίστ.

Η Κάτια Ταραμπάνκο σχολίασε, μέσα σε όλα, την αποχώρηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου “μετά από πάρα πολλές προσπάθειες να διώξει την ίδια με διάφορα disadvantages”.

Η Κάτια είναι πολύ καλή αλλά της λείπει το συναίσθημα και το πάθος που χρειάζεται” σημείωσε, με τη σειρά της, η Κέισι Μίζιου στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του STAR, όπως αναφέρει το zappit.

“Στην αρχή μου έβγαινε το νιαούρισμα μπροστά στους κριτές, τώρα πλέον είμαι πιο σίγουρη” ανέφερε η Άννα Μαρία Ηλιάδου. “Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να δω την Κάτια νικήτρια. Αν την δω να κερδίζει το GNTM θα ξενερώσω, τι να κάνω; Είμαι εγώ και η Κέισι και θα κερδίσει η Κάτια;

Όταν, δε, η δημοσιογράφος ρώτησε τη νεαρή διαγωνιζόμενη πως θα νιώσει όταν βρεθούν στον τελικό οι φίλες της Κάτιας για να την υποστηρίξουν, αναρωτήθηκε αυθόρμητα: “Ποιες φίλες της; Πιστεύεις ότι ήταν φίλες της όντως; Η Μαρτίνα ήταν φίλη της, που την έκραζε; Την Άννα την έκανε παρέα κατ’ εμέ, έτσι, για να έχει παρέα.
“Η Κάτια δεν περίμενε ότι θα φτάσω στον τελικό και έφτασα. Να φάει λίγο τη σκόνη μου τώρα να δω κάτι” δήλωσε, επίσης, η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

“Δεν είναι ωραίο όνομα το Άννα Μαρία Ηλιάδου για το GNTM;” συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η φιναλίστ του ριάλιτι μόδας.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης