Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Απόψε ο τελικός του GNTM!

Απόψε ο τελικός του GNTM!

Αυλαία θα ρίξει σήμερα μετά από 3 μήνες το GNTM 2, με τις τρεις φιναλίστ, Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κέισι Μίζιου να διεκδικούν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model για το 2019 και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο τελικός έχει ήδη γυριστεί, ωστόσο, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν live, κατευθείαν από το πλατό. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια online στο my.star.gr μέσα από κινητό, τάμπλετ ή υπολογιστή, από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και μετά.

Τα τρία κορίτσια θα περάσουν από τρεις δοκιμασίες στον τελικό και οι κριτές θα τις βαθμολογήσουν για την καθεμία ξεχωριστά. Η ανακοίνωση της βαθμολογίας της τρίτης δοκιμασίας θα γίνει ζωντανά και θα συμψηφιστεί με τις προηγούμενες και με τις ψήφους του κοινού.

Απόψε ο τελικός του GNTM!

Ποιο θα είναι ωστόσο το έπαθλο το οποίο διεκδικούν το βράδυ της Πέμπτης στον τελικό του GNTM η Κάτια, η Κέισι και η Άννα Μαρία;

Οι τέσσερις φιναλίστ έχουν ως απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο και editorial στο περιοδικό μόδας Madame Figaro.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης