Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Δυτική Αχαΐα: Eυχές από τον Δήμαρχο στους εργαζόμενους (φωτο)

Δυτική Αχαΐα: Eυχές από τον Δήμαρχο στους εργαζόμενους (φωτο)

Ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέος έτος, αντάλλαξε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Ν.Μυλωνάς στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης, που πραγματοποίησε την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στα γραφεία των εργαζομένων του Δήμου στην Κάτω Αχαΐα.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους εργαζόμενους τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους «Οι φετινές γιορτές να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, γεμάτης αγάπης, χαράς και αισιοδοξίας. Χρόνια Πολλά με υγεία», συνεχίζοντας λέγοντας «Με την αφετηρία της νέας δημιουργικής πορείας, που χαράζουμε τώρα από κοινού, το καινούργιο ξεκίνημα, για νέες προσπάθειες στον στίβο της καθημερινότητας των συνδημοτών μας θα δώσουμε τη μάχη και θα βγούμε νικητές».

Δυτική Αχαΐα: Eυχές από τον Δήμαρχο στους εργαζόμενους (φωτο) Δυτική Αχαΐα: Eυχές από τον Δήμαρχο στους εργαζόμενους (φωτο) Δυτική Αχαΐα: Eυχές από τον Δήμαρχο στους εργαζόμενους (φωτο) Δυτική Αχαΐα: Eυχές από τον Δήμαρχο στους εργαζόμενους (φωτο) Δυτική Αχαΐα: Eυχές από τον Δήμαρχο στους εργαζόμενους (φωτο)


Πηγή