Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ελένη Μενεγάκη: “Τα πράγματα τα επιτυχημένα δεν τα αλλάζουμε στη ζωή” (video)

Ελένη Μενεγάκη: "Τα πράγματα τα επιτυχημένα δεν τα αλλάζουμε στη ζωή" (video)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και, όμως, η Ελένη Μενεγάκη ήταν… ολοζώντανη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Δίχως να είναι μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή επέστρεψε με την ωραιότερη διάθεση από την παρουσιάστρια λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2019!

Η ωραία Ελένη δεν παρέλειψε, μάλιστα, να επαναλάβει πολλές φορές από το ξεκίνημα πως πρόκειται για νέα, ζωντανή και όχι γραμμένη εκπομπή, όπως αναφέρει το zappit.

“Καλά, δεν το πιστεύω ότι έχω γυρίσει με τέτοια διάθεση” τόνισε η παρουσιάστρια προς τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της μεσημεριανής εκπομπής. “Έχω τέτοια διάθεση να μιλήσω μαζί σας όσο δεν φαντάζεστε! Σε βαθμό που ανησυχώ”!

“Δεν περίμενα να μου λείψετε τόσο πολύ. Εχθές! Μέχρι χθες όχι, αλλά χθες όμως με το που πάτησα το πόδι μου εδώ άρχισα να σας μυρίζω” πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη στην παρέα της. “Να σας ονειρεύομαι, να σας σκέφτομαι, να λέω που είναι, τι κάνουνε” πρόσθεσε με χαμόγελο.

Η Εύη Φραγκάκη σημείωσε πως αυτή είναι μια δήλωση εικοσαετίας με την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει αμέσως την πάσα για να σχολιάσει με νόημα πως “είναι και η τελευταία εκπομπή της δεκαετίας! Ας κοιτάμε, τώρα, δεκαετία δεκαετία παιδιά! Άμα το πάμε 20ετία, 30ετία, 40ετία…”.

Λίγο πιο μετά, ωστόσο, αφού χαρακτήρισε με χιούμορ τους συνεργάτες της “παλιόπαιδα” και την διατήρηση των συνηθειών τους, η Ελένη Μενεγάκη πέταξε το υπονοούμε κοιτώντας τους τηλεθεατές “στα μάτια”! “Τι να αλλάξει, παιδιά… Τα πράγματα τα επιτυχημένα δεν τα αλλάζουμε στη ζωή, τέλος”!


Πηγή

Διαβάστε Επίσης