Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

GNTM – Άναυδη έμεινε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος (video)

GNTM - Άναυδη έμεινε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος (video)

Ο τελικός του GNTM είχε δύο νικήτριες, κάτι πρωτοφανές, καθώς για μια ακόμα χρονιά “έπεσε” το σύστημα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Οι βαθμολογίες από τους κριτές στις τρεις δοκιμασίες του τελικού του GNTM ήταν οι εξής : Άννα Μαρία 112, Κάτια 112, Κέισι 108. Σε εκείνο το σημείο, όμως, κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, προκειμένου να αναδειχθεί η νικήτρια, συνέβη κάτι που δεν έχει προηγούμενο, όπως αναφέρει το zappit.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως -και φέτος- “έπεσε” το σύστημα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και ως εκ τούτου η παραγωγή αποφάσισε να δώσει τη νίκη στην Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο, που ισοβαθμούσαν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Όλοι πάγωσαν, ενώ η αμηχανία της ίδιας της παρουσιάστριας ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη.

Χαρακτηριστικό της έκπληξης όλων, ακόμα και τον ίδιων των κριτών, ήταν η αυθόρμητη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν άκουσε την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά. “Αλήθεια;”, ρώτησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ τα χειροκροτήματα ήρθαν με αρκετή καθυστέρηση.

Οι δύο διαγωνιζόμενες μοιράστηκαν την πρώτη θέση και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης