Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η απάντηση του Madame Figaro για το εξώφυλλο με τις δύο νικήτριες του GNTM!

Η απάντηση του Madame Figaro για το εξώφυλλο με τις δύο νικήτριες του GNTM!

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο τελικός του GNTM, όπου νικήτριες αναδείχθηκαν η Άννα – Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και την απογοήτευση των τηλεθεατών, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι θα συμβεί με το έπαθλο των 50.000 ευρώ, το εξώφυλλο στο περιοδικό Madame Figaro αλλά και τα συμβόλαια με πρακτορείο στο Αμβούργο και γνωστή εταιρία καλλυντικών.

Η Βίκυ Καγιά, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου» αποκάλυψε πως οι νικήτριες θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο, ενώ θα υπάρχουν δύο συμβόλαια με το πρακτορείο στο Αμβούργου αλλά και την εταιρία καλλυντικών. Τι θα συμβεί όμως με το εξώφυλλο στο Madame Figaro. Η εκδότρια του περιοδικού Στέλλα Ράπτη απάντησε δημόσια για το τι μέλλει γενέσθαι:

«Αποτελεί για εμάς ένα εξώφυλλο- πρόκληση. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε όμως μας αρέσουν οι προκλήσεις οπότε βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές. Η πρώτη ιδέα είναι να συνυπάρξουν στο εξώφυλλο, το είχαμε κάνει ξανά στο παρελθόν με την Άννα Βίσση και τον Jean Paul Gaultier. Η δεύτερη εναλλακτική είναι στα μισά τεύχη που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα να πρωταγωνιστεί η Άννα-Μαρία και στα υπόλοιπα η Κάτια. Η απόφαση θα παρθεί μετά τις γιορτές»!


Πηγή

Διαβάστε Επίσης