Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Έλλη Κοκκίνου ευχήθηκε την μαμά της που έχει γενέθλια (φωτο)

Η Έλλη Κοκκίνου ευχήθηκε την μαμά της που έχει γενέθλια (φωτο)

Με μία ανάρτησή της στο instagram η Έλλη Κοκκίνου θέλησε να ευχηθεί στη μητέρα της, Μαίρη, για τα σημερινά της γενέθλια.

«Αυτό το τρελοκόριτσο η μητέρα μου, σήμερα έχει γενέθλια! Να σε χαιρόμαστε!! Χρόνια σου πολλά μαμά!!» σχολίασε η τραγουδίστρια στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram μαζί με τη μητέρα της.

«Η μαμά μου είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε, που με έμαθε να είμαι ανεξάρτητη, ο στυλοβάτης του σπιτιού μέχρι ακόμα και τωρα σε κάποια θέματα, ο άνθρωπος που με άφησε ελεύθερη να σπουδάσω δύο αντικείμενα γιατί τελικά η πρώτη σπουδή, η γραφιστική, δεν με γέμιζε τόσο» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

«Με άφησε στα 22 μου να φύγω Αμερική μαζί με φίλους να σπουδάσω μουσική, εμένα το μοναχοπαίδι της, μια πολύ δύσκολη διαδικασία για εκείνη. Είναι ο άνθρωπος που τα πλήρωσε όλα, ιδιωτικά σχολεία, σπουδές στην Αμερική, σπουδές γραφιστικής εδώ, μιλάμε για πάρα πολύ μεγάλα ποσά όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η γυναίκα που στήριξε την κάθε μου επιλογή είτε συμφωνούσε είτε διαφωνούσε, σε όλα τα επίπεδα.

Η μαμά μου έχει την έκτη αίσθηση, είναι σαν να βλέπει το μέλλον λίγο και σε κάποια πράγματα το είχε δει. Έχω έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση μαζί της, όμως μετά δεν μπορούσα, παρά να της παραδεκτώ το ένστικτό της» έχει πει.

Η Έλλη Κοκκίνου ευχήθηκε την μαμά της που έχει γενέθλια (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης