Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για τον, εντός έδρας, αγώνα κόντρα στον Πλατανιά! (φωτο)

Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για τον, εντός έδρας, αγώνα κόντρα στον Πλατανιά! (φωτο)

Με πρωινή προπόνηση στην Αγυιά συνεχίστηκε την Κυριακή (29/12) η προετοιμασία της Παναχαϊκής για τον εντός έδρας αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Super League 2 κόντρα στον Πλατανιά (3/1-18:00).

Ο Απόστολος Μακρίδης από τα πρώτα 24ωρα της παρουσίας του στην ομάδα προσπαθεί να δώσει το στίγμα του και σταδιακά να περάσει την φιλοσοφία του στους "κοκκινόμαυρους".

Ο Κύπριος τεχνικός έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ την Δευτέρα (30/10) θα ενταχθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και ο Τζέιμς Σταμόπουλος που απουσίαζε δικαιολογημένα.

Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για τον, εντός έδρας, αγώνα κόντρα στον Πλατανιά! (φωτο) Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για τον, εντός έδρας, αγώνα κόντρα στον Πλατανιά! (φωτο) Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για τον, εντός έδρας, αγώνα κόντρα στον Πλατανιά! (φωτο) Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για τον, εντός έδρας, αγώνα κόντρα στον Πλατανιά! (φωτο) Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για τον, εντός έδρας, αγώνα κόντρα στον Πλατανιά! (φωτο) Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για τον, εντός έδρας, αγώνα κόντρα στον Πλατανιά! (φωτο) Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για τον, εντός έδρας, αγώνα κόντρα στον Πλατανιά! (φωτο) Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για τον, εντός έδρας, αγώνα κόντρα στον Πλατανιά! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης