Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Πάτρα “ντύθηκε” για τα Χριστούγεννα – Βόλτα στους γιορτινούς δρόμους της πόλης (φωτο)

Η Πάτρα "ντύθηκε" για τα Χριστούγεννα - Βόλτα στους γιορτινούς δρόμους της πόλης (φωτο)

Γιορτινό και χριστουγεννιάτικο χρώμα στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας μετά τις εργασίες τοποθέτησης που έκαναν τα συνεργεία του δήμου των κατασκευών στην πλατεία Όλγας, στην Τριών Συμμάχων, αλλά και του γραμμικού γιορτινού φωτισμού στον πεζόδρομο της Παντανάσσης.

Οι χριστουγεννιάτικες κόκκινες μπάλες στην Τριών Συμμάχων, το παραμυθένιο μαγικό χωριό των ξωτικών στην πλατεία Όλγας ήρθαν για να δέσουν με το φωτεινό διάκοσμο που υπάρχει στη Ρήγα Φεραίου, στην Αγίου Νικολάου και σε όλο το ιστορικό κέντρο της Πάτρας, χαρίζοντας ένα γιορτινό και χαρούμενο χρώμα στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μένει πλέον η ολοκλήρωση του χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Γεωργίου στην καρδιά της Πάτρας. Εκεί που θα είναι το επίκεντρο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και των γιορτών που θα πραγματοποιηθούν τις μέρες που έρχονται στην Πάτρα, αρχής γενομένης από τα εγκαίνια των χριστουγεννιάτικου χωριού, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.

Η Πάτρα, έχει ντυθεί στα γιορτινά για τα καλά και το κέντρο της ήδη έχει αρκετό κόσμο, με τους Πατρινούς να σπεύδουν να απολαύσουν αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα των γιορτών και να μπουν στο κλίμα.

Δείτε τις φωτογραφίες του patrasevents.gr που έκανε μία μίνι βόλτα στο κέντρο της γιορτινής Πάτρας:

Η Πάτρα "ντύθηκε" για τα Χριστούγεννα - Βόλτα στους γιορτινούς δρόμους της πόλης (φωτο) Η Πάτρα "ντύθηκε" για τα Χριστούγεννα - Βόλτα στους γιορτινούς δρόμους της πόλης (φωτο) Η Πάτρα "ντύθηκε" για τα Χριστούγεννα - Βόλτα στους γιορτινούς δρόμους της πόλης (φωτο) Η Πάτρα "ντύθηκε" για τα Χριστούγεννα - Βόλτα στους γιορτινούς δρόμους της πόλης (φωτο) Η Πάτρα "ντύθηκε" για τα Χριστούγεννα - Βόλτα στους γιορτινούς δρόμους της πόλης (φωτο) Η Πάτρα "ντύθηκε" για τα Χριστούγεννα - Βόλτα στους γιορτινούς δρόμους της πόλης (φωτο) Η Πάτρα "ντύθηκε" για τα Χριστούγεννα - Βόλτα στους γιορτινούς δρόμους της πόλης (φωτο) Η Πάτρα "ντύθηκε" για τα Χριστούγεννα - Βόλτα στους γιορτινούς δρόμους της πόλης (φωτο) Η Πάτρα "ντύθηκε" για τα Χριστούγεννα - Βόλτα στους γιορτινούς δρόμους της πόλης (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης