Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Οι τεράστιες κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες της Τριών Συμμάχων (φωτο)

Οι τεράστιες κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες της Τριών Συμμάχων (φωτο)

Η πλατεία Τριών Συμμάχων ντύθηκε στα γιορτινά της και ήδη από το μεσημέρι του Σαββάτου τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν στην τοποθέτηση των χριστουγεννιάτικων μπαλών.

Μπάλες τεράστιες, γιορτινές, σαν τα στολίδια που βάζουμε στα χριστουγεννιάτικα δέντρα, σε πιο μεγάλη version, στολίδια που διακοσμητικά κινούνται στο ύφος του μοντερνισμού και σίγουρα θα δώσουν μία άλλη αισθητική στην πλατεία Τριών Συμμάχων, αυτές τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Ήδη οι μπάλες έχουν κάνει αίσθηση στους περαστικούς και σε όσους κάνουν τη βόλτα τους στο μόλο της Αγίου Νικολάου, έχοντας αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις στους Πατρινούς.

Είναι ένας διαφορετικός στολισμός για το κέντρο της Πάτρας, από αυτούς που δεν έχουμε συνηθίσει και σίγουρα χρειαζόταν να μπει σε αυτό το σημείο της πόλης που αποτελεί κομβικό για το ιστορικό κέντρο, τόσο για αυτούς που πηγαίνουν προς τον μόλο, όσο και για εκείνους που ανεβαίνουν από το παλαιό λιμάνι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τεράστιες μπάλες που μπήκαν στην πλατεία Τριών Συμμάχων φτιάχτηκαν με μεράκι και διάθεση από τα χέρια των εργαζομένων των τεχνιτών του δήμου, είναι χειροποίητες και όχι κατά παραγγελία και δείχνουν ασφαλώς την προσπάθεια της δημοτικής αρχής και των εργαζομένων για να προσφέρουν τη φετινή χρονιά το κάτι διαφορετικό στην πόλη τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Οι τεράστιες κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες της Τριών Συμμάχων (φωτο) Οι τεράστιες κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες της Τριών Συμμάχων (φωτο) Οι τεράστιες κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες της Τριών Συμμάχων (φωτο) Οι τεράστιες κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες της Τριών Συμμάχων (φωτο) Οι τεράστιες κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες της Τριών Συμμάχων (φωτο) Οι τεράστιες κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες της Τριών Συμμάχων (φωτο) Οι τεράστιες κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες της Τριών Συμμάχων (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης