Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Με ζέση και ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι Πατρινοί το φιλμ “Ευτυχία”!

Με ζέση και ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι Πατρινοί το φιλμ "Ευτυχία"!

Αρκετά ικανοποιητικά τα πήγε τις πρώτες δύο ημέρες προβολής της στις κινηματογραφικές αίθουσες της Πάτρας (Odeon και Village) η ελληνική κινηματογραφική ταινία, "Ευτυχία".

Το φιλμ, σε σκηνοθεσία Άγγελου Φρατζή και σενάριο Κατερίνας Μπέη, αναφέρεται στη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, της στιχουργού που σημάδεψε όσο καμία άλλη γυναίκα με τα τραγούδια της τη λαϊκή μουσική, γράφοντας διαχρονικά κομμάτια που ακούγονται ακόμα και στις μέρες μας και έχουν μείνει ζωντανά μέσα από τη μηχανή του χρόνου.

Η ταινία προβάλει το δυναμικό, ανεξάρτητο και αυτοκαταστροφικό χαρακτήρα της μεγάλης στιχουργού, που σήκωσε τον ανάστημά της σε έναν ανδροκρατούμενο και σκληρό χώρο, ενώ μέσα από αυτήν περνούν σημαντικές καλλιτεχνικές προσωπικότητες της εποχής από τον Καλδάρα, τον Χιώτη, τον Τσιτσάνη, την Κοτοπούλη, την Μπέλου και την Βλαχοπούλου έως και τον Χατζηδάκη.

Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου ήταν μία γυναίκα που επέλεξε να αφήσει στην άκρη τη συμβατή ζωή που είχε ως δασκάλα, να γίνει ηθοποιός, να αφιερωθεί στη συνέχεια στο γράψιμο των τραγουδιών της και φυσικά όλα αυτά με φόντο το πάθος της για το χαρτί και τον τζόγο, ένα πάθος που την ακολούθησε έως το τέλος.

Το κοινό υποδέχτηκε αυτή την ταινία με θετικό τρόπο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο στηρίζεται στο βιβλίο της εγγονής της μεγάλης στιχουργού "Η γιαγιά μου η Ευτυχία". Να αναφέρουμε ότι μεταξύ των αξιόλογων ηθοποιών του καστ (πρωταγωνιστούν στον ρόλο της Ευτυχίας η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Κάτια Γκουλιώνη) παίζει και η Πατρινή ηθοποιός Λίλα Μπακλέση που κάνει την μικρότερη κόρη της Ευτυχίας.

ΕΥΤΥΧΙΑ – Main Trailer


Πηγή

Διαβάστε Επίσης