Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στο βασίλειο του Πάμλο Εσκομπάρ

Ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στο βασίλειο του Πάμλο Εσκομπάρ

Ο παρουσιαστής που μας έχει συνηθίσει στις μεγάλες ανατροπές κατάφερε να εξασφαλίσει όλες τι άδειες για τα γυρίσματα στην μέχρι χθες διαβόητη «έδρα των ναρκοβαρόνων», ένα μέρος στο οποίο δεν διανοούνταν κάποτε ούτε η ίδια η αστυνομία να πατήσει το πόδι της.

Η κάμερα του Celebrity Travel και ο Νίκος Κοκλώνης με μια άκρως ερευνητική διάθεση ταξιδεύουν στο Μεντεγίν, σε μια από τις πλέον αμφιλεγόμενες πόλεις της Λατινικής Αμερικής και αναμένεται να καταγράψουν για πρώτη φορά εικόνες που θα συζητηθούν, «βουτώντας» σε μονοπάτια που γινόταν το εμπόριο της κοκαΐνης.

Αν και σήμερα η κατάσταση στο Μεντεγίν έχει αλλάξει με την πόλη να έχει μετατραπεί από το βασίλειο του διαβόητου ναρκοβαρώνου, Πάμπλο Εσκομπάρ σε υπόδειγμα ασφάλειας, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που θυμούνται μέχρι και σήμερα πως για να περπατήσεις κάποτε εκεί, αποτελούσε το λιγότερο ρίσκο, με τις ανταλλαγές πυροβολισμών ανά πάσα στιγμή, ανάμεσα σε συμμορίες.

Μετά το θάνατο του Εσκομπάρ, η πόλη άρχισε να αλλάζει, ο «απαγορευμένος τόπος» που ακούει στο όνομα Μεντεγίν, προσπάθησε να επουλώσει τις πληγές του και να δημιουργήσει μια άλλη εικόνα με συνεχή αστυνόμευση και διαρκείς καμπάνιες ενάντια στα ναρκωτικά.

Σήμερα το Μεντεγίν, η πιο γνωστή πόλη της Κολομβίας καταφέρνει να ζήσει στιγμές που στο παρελθόν δεν είχε καν ονειρευτεί και ο Νίκος Κοκλώνης θα καταγράψει το επικίνδυνο «χθες» αλλά και την άνθιση του σήμερα.

Ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στο βασίλειο του Πάμλο Εσκομπάρ


Πηγή

Διαβάστε Επίσης