Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου της Πολυφωνικής

Πάτρα: Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου της Πολυφωνικής

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο 2019 που οργανώνουν από κοινού η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας και η Εφημερίδα ‘’Πελοπόννησος’’ και που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Δεκεμβρίου [8 μ.μ. και 7.30 μ.μ. αντιστοίχως: Ακριβώς!!!]

Η γιορταστική αυτή διήμερη συναυλία, αποτελεί μία από τις πλέον λαμπερές και πολυαναμενόμενες παραγωγές της ‘’Πολυφωνικής’’, που ξεκίνησε το 1996 και πλέον έχει γίνει θεσμός, με Πανελλήνια απήχηση.

Θα μετάσχουν η Ορχήστρα ‘’Sinfonica’’, 400 ερμηνευτές- μέλη του Οργανισμού, αλλά και τρείς καταξιωμένοι σολίστ. Πρόκειται για τη διάσημη μέτζο σοπράνο Ρόζα Πουλημένου, υπεύθυνης του Τομέα Μονωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας, για τον διαπρεπή τενόρο και πρωταγωνιστή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιάννη Χριστόπουλο, αλλά και για τον σολίστ του oboe Κώστα Γιοβάνη, κορυφαίου Α΄ της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το κοινό της πόλης μας, θα αρχίσει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί [αριθμημένα εισιτήρια πλατείας και εξώστη], από τα γραφεία της ‘’Πολυφωνικής’’ (Κορίνθου 280-Γούναρη)και θα συνεχιστεί από Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στα καταστήματα: βιβλιοπωλείο ‘’Discover’’ και οπτικά ‘’Καραμούζης’’.

Το Κοντσέρτο θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του Ιδρύματος Ιωάννη και Ευτέρπης Τοπάλη.

Πάτρα: Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου της Πολυφωνικής


Πηγή

Διαβάστε Επίσης