Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Περιπολίες από την ΕΛ.ΑΣ. γύρω από το κέντρο, τα μαγαζιά και τις τράπεζες

Πάτρα: Περιπολίες από την ΕΛ.ΑΣ. γύρω από το κέντρο, τα μαγαζιά και τις τράπεζες

Περιπολίες σε όλο το ιστορικό κέντρο της Πάτρας διενεργούν οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, έχοντας λάβει ρητές εντολές από την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. για να επιτευχθεί η βελτίωση της αστυνόμευσης και η καλύτερη ασφάλεια των πολιτών την εορταστική περίοδο.

Σύμφωνα με τις εντολές αυτές που έχουν δοθεί στους αστυνομικούς, οι περιπολίες σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα είναι πιο αυξημένες στα σημεία γύρω από τις τρεις πλατείες της Πάτρας που αποτελούν και το επίκεντρο του χριστουγεννιάτικου διακόσμου, την πλατεία Γεωργίου, την πλατεία Τριών Συμμάχων και την πλατεία Όλγας.

Αυξημένες θα είναι οι περιπολίες και γύρω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών της Πάτρας, εκεί όπου αυτές τις μέρες, γίνονται πιο συχνά αναλήψεις, αλλά και καταθέσεις στα ΑΤΜ, γεγονός που ενδέχεται να ανοίξει την όρεξη στους επιτήδειους στο να πάνε να κλέψουν, βάζοντας συνήθως στο στόχαστρο εύκολα θύματα, κυρίως ηλικιωμένους και γυναίκες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες παρατηρείται μία αύξηση των μικροκλοπών και των διαρρήξεων, με τους δράστες να διευκολύνονται από την πολυκοσμία και την κίνηση που υπάρχει στο κέντρο της Πάτρας και με την πρώτη ευκαιρία να δρουν, αρπάζοντας από κινητά έως και πορτοφόλια.

Η αστυνομία συνιστά την προσοχή στους πολίτες, στους επαγγελματίες και στους καταναλωτές, ενώ καλούν όσους λείψουν από την Πάτρα αυτές τις μέρες των γιορτών να ασφαλίσουν και να προστατεύουν καλά τα σπίτια τους, έτσι ώστε να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων, επιστρέφοντας από τις διακοπές τους.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης