Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Sold out μέχρι στιγμής οι παραστάσεις του έργου “Άνθρωποι και Ποντίκια”!

Πάτρα: Sold out μέχρι στιγμής οι παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και Ποντίκια"!

Sold out ήταν η πρεμιέρα της παράστασης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας για την κεντρική σκηνή του, "Άνθρωποι και Ποντίκια" του Τζον Στάινμπεκ.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από το θεατρικό κοινό της Πάτρας για να δει από κοντά το έργο αυτό που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη και είναι χαρακτηριστικό ότι ανήμερα των Χριστουγέννων δεν υπήρχε εισιτήριο και οι θέσεις όλες είχαν καλυφθεί.

Το sold out συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες που ακολούθησαν, δείγμα ότι η νέα παραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου, έχει ήδη αγκαλιαστεί από το κοινό, μέσα από τη θερμή υποδοχή που της έγινε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι στιγμές όλες οι παραστάσεις που έχουν δοθεί παίζονται με γεμάτο το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και με δυσκολία μπορεί να βρει κανείς θέση για να παρακολουθήσει το έργο αν δεν έχει φροντίσει να εξασφαλίσει μία και δεν έχει κάνει κράτηση.

Το έργο ανεβαίνει με ένα καστ νεαρών κυρίως ηθοποιών που προέρχονται από τη Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και οι οποίοι κάνουν την θεατρική τους πρεμιέρα με αυτό το έργο, έχοντας πάρει μόλις το πτυχίο.

Στην πρεμιέρα, το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και η γνωστή ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου. Οι ηθοποιοί κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου, ενώ η παράσταση, σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί από όσους την έχουν δει, είναι αρκετά καλή και παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερο ευαίσθητο και συγκινητικό τρόπο το έργο του Στάινμπεκ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, το έργο θα παίζεται μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, όμως εφόσον πάει καλά και συνεχίσει έτσι, δυναμικά όπως ξεκίνησε, θα δοθεί παράταση.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης