Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Στην ΕΡΤ Κοτταρίδης και Πιτταράς

Στην ΕΡΤ Κοτταρίδης και Πιτταράς

Ένα διαφορετικό ξύπνημα με ενημέρωση, αλλά και χιούμορ υπόσχονται να φέρουν σύντομα στην ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς που θα παρουσιάζουν τη νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 από τις 6 ως τις 10 το πρωί.

Οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια ανανέωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και θα βγουν στον αέρα με την έναρξη του νέου έτους.

Η νέα ενημερωτική εκπομπή που θα είναι μικτή παραγωγή, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο. Αρχισυντάκτης της εκπομπής θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος και τους παρουσιαστές θα πλαισιώσουν ρεπόρτερς, όπως βέβαια και το δημοσιογραφικό, τεχνικό και καλλιτεχνικό δυναμικό της ΕΡΤ.

Το ημερήσιο κόστος της τετράωρης εκπομπής θα είναι 1.990 ευρώ, δηλαδή χαμηλότερο από την αντίστοιχη μικτή παραγωγή που υπήρχε στην ΕΡΤ μέχρι πρότινος (ημερήσιου κόστους 2.100 ευρώ), και η απόφαση προβλέπει την μετάδοσή της για όλο το επόμενο έτος.

Ταξιδιωτική εκπομπή για την υποψήφια της ΝΔ Ινα Ταράντου

Παράλληλα το ΔΣ ενέκρινε τον εμπλουτισμό του προγράμματος της ΕΡΤ με δύο ακόμη εξωτερικές παραγωγές. Η πρώτη εκπομπή θα είναι ταξιδιωτική, θα γυρίζεται εξ ολοκλήρου εκτός στούντιο με στόχο την προβολή γνωστών και άγνωστων σημείων της χώρας μας και θα την παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ινα Ταράντου που είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την δημόσια τηλεόραση. Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν 24 επεισόδια συνολικού κόστους 232.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως η Ινα Ταράντου ήταν και υποψήφια βουλευτής στην Κέρκυρα με τη ΝΔ στις εκλογές 2019, ωστόσο δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Έρχεται και εκπομπή χωρίς συντονιστή δημοσιογράφο

Η δεύτερη θα εκπληρώσει μια πρωτότυπη ιδέα, καθώς πρωταγωνιστές θα είναι κάθε φορά δύο γνωστά, αλλά φαινομενικά ετερόκλητα πρόσωπα από το δημόσιο βίο (ηθοποιοί, συγγραφείς, τραγουδιστές, αθλητές κλπ) οι οποίοι θα συζητούν μεταξύ τους, χωρίς την παρουσία συντονιστή δημοσιογράφου. Το κόστος που εγκρίθηκε για 24 επεισόδια είναι 100.200 ευρώ.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης