Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Τα συγκλονιστικά τελευταία μηνύματα του Θάνου Μικρούτσικου μέσα από το νοσοκομείο

Τα συγκλονιστικά τελευταία μηνύματα του Θάνου Μικρούτσικου μέσα από το νοσοκομείο

Φτωχότερος ο κόσμος της μουσικής στην Ελλάδα μετά το θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου.

Ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης που έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και βρισκόταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες μέρες έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε συγκινήσει κάνοντας έκκληση για αίμα μέσα από το νοσοκομείο και μιλώντας ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του.

«Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους. Σκεφτόμουν αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα. Για τον Θ.Μ. Για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες» έγραψε ο συνθέτης λέγοντας πολλά με λίγα λόγια…

Στις 8 Δεκεμβρίου ο Θάνος Μικρούτσικος είχε μιλήσει μέσα από το προφίλ του στο facebook και δημόσια για την κατάσταση της υγείας του γράφοντας: «Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει.

Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. “Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι” που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ», είχε γράψει ο Θάνος Μικρούτσικος αντιμετωπίζοντας με θάρρος και αξιοπρέπεια το πρόβλημα υγείας.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης