Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Alpha – Αυτή είναι η νέα παρουσιάστρια του δελτίου καιρού

Alpha - Αυτή είναι η νέα παρουσιάστρια του δελτίου καιρού

Τη νέα παρουσιάστρια του πρωινού και μεσημβρινού δελτίου καιρού παρουσίασε με επίσημη ανακοίνωσή ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA.

Πρόκειται για τη Νικολέτα Ζιακοπούλου, κόρη του γνωστού μετεωρολόγου Δημήτρη Ζιακόπουλου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του σταθμού:

«Ο ALPHA ενισχύει την ομάδα της έγκαιρης και έγκριτης ενημέρωσης που του χαρίζει εδώ και έξι χρόνια την πρωτιά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, εντάσσοντας μια ακόμη εξειδικευμένη επαγγελματία στο δυναμικό του.

Νέος άνεμος φύσηξε στο δελτίο του ALPHA με τη νέα χρονιά, αφού την παρουσίαση της πρόγνωσης και ανάλυσης των καιρικών φαινομένων, ανέλαβε από 1/1/2020 η Νικολέτα Ζιακοπούλου, επαγγελματίας μετεωρολόγος που ήδη μετρά χρόνια εμπειρίας και στον τηλεοπτικό χώρο.

Δεύτερη γενιά μιας οικογένειας με παράδοση στην έγκυρη πρόγνωση, η Νικολέτα Ζιακοπούλου, κόρη του γνωστού μετεωρολόγου, θα παρουσιάζει καθημερινά, πρωί και μεσημέρι, το δελτίο καιρού, ενισχύοντας την δυναμική του ALPHA στο πεδίο της χρηστικής ενημέρωσης με την έγκαιρη πρόγνωση των καιρικών φαινομένων που εξελίσσονται στην πατρίδα μας, αλλά και παγκοσμίως».

Alpha - Αυτή είναι η νέα παρουσιάστρια του δελτίου καιρού


Πηγή

Διαβάστε Επίσης