Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Αντίστροφη μέτρηση για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού – Τι θα δούμε

Αντίστροφη μέτρηση για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού - Τι θα δούμε

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού έχει ξεκινήσει.

Όλα αρχίζουν στις 21:00 το βράδυ, την ώρα που θα φτάνουν στην πλατεία Γεωργίου οι τρεις ομάδες με τα κρουστά για να βάλουν με τον ήχο τους στον ρυθμό τους Πατρινούς Καρναβαλιστές. Η αρχή αναμένεται να γίνει με το 3D Mapping στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων που ως γνωστόν θα συνοδεύεται από ένα εμβληματικό και συμβολικό τραγούδι που θα μιλάει για μια συνάντηση στα μπρούτζινα λιοντάρια της πλατείας Γεωργίου.

Το βίντεο θα είναι εντυπωσιακό, ο κόσμος θα δει το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, με ένα άλλο μάτι. Στο βήμα θα ανέβει η πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμoύ Ήρα Κουρή και στη συνέχεια ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, θα κηρύξει την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, με τον ουρανό να γεμίζει πυροτεχνήματα.

Από εκεί και ύστερα θα ακολουθήσει ένα μουσικό πάρτι, με τους Passepartout στην κεντρική σκηνή της πλατείας Γεωργίου, χορευτές στην δεύτερη σκηνή, μαζί με ακροβάτες θα κάνουν τα δικά τους και στην τρίτη σκηνή θα είναι καρναβαλιστές ντυμένοι με επιλεγμένες στολές παλαιότερων ετών. Όλα αυτά σε ένα κύκλο, γιατί όπως κύκλους κάνει η ζωή, έτσι κύκλους κάνει και το καρναβάλι.

Στη συνέχεια από τις 12 και μετά το κέφι θα μεταφερθεί στα μαγαζιά, στα καφέ, στα μπαράκια, στα κλαμπ, ακόμα και στα σπίτια της πόλης, με τους Πατρινούς να χαίρονται τον ερχομό του Πατρινού Καρναβαλιού. Χρώματα, μουσικές, φαντασία, ρυθμός, τραγούδια, χορός, κέφι, διάθεση και όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν το Πατρινό Καρναβάλι θα είναι και φέτος εκεί, δίνοντας το παρών σε αυτή την γιορτή.

Η υπογραφή του σεναρίου και της σκηνοθεσίας όλων όσων θα δούμε στην τελετή έναρξης ανήκει στον Ιωάννη Κοψίνη. Είσαστε έτοιμοι;


Πηγή

Διαβάστε Επίσης