Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Δυτική Αχαΐα – Σε ζεστό κλίμα έγινε η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Σοφίας Δημοπούλου

Δυτική Αχαΐα - Σε ζεστό κλίμα έγινε η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Σοφίας Δημοπούλου

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:30 έγινε η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος «Πως υφαίνεται ο χρόνος», από τις εκδόσεις Ψυχογιός, της συγγραφέως Σοφίας Δημοπούλου από τα Λουσικά.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο κοινοτικό κατάστημα του Άνω Αλισσού σε πολύ ζεστό κλίμα και με την παρουσία αρκετών δημοτών.

Για το βιβλίο μίλησαν η Αναγνώστρια και Συντονίστρια της λέσχης ανάγνωσης «Η ΟΜΑΔΑ» κα Αφροδίτη Σκαλτσά- Δημητρακοπούλου, η Συγγραφέας και Ραδιοφωνική Παραγωγός κα Νόπη Γραικούση και η Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Αλισσού κα Ελένη Μπεζεριάνου, η οποία εξέφρασε την απεριόριστη υπερηφάνεια για την συντοπίτισσά της Σοφία Δημοπούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Παιδείας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Ηλίας Καμπέρος.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαίας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς,εκφράζει την βαθύτατη εκτίμησή του στους δημότες που καταπιάνονται με τις τέχνες και βάζουν το λιθαράκι τους στην εξέλιξη της παιδείας και του πολιτισμού του τόπου μας.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης