Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Γιώργος Κιμούλης: “Θα επέστρεφα στην τηλεόραση, αν ερχόταν κάτι ξεχωριστό…”

Γιώργος Κιμούλης: "Θα επέστρεφα στην τηλεόραση, αν ερχόταν κάτι ξεχωριστό..." Ο χαρισματικός Γιώργος Κιμούλης με αφορμή τη σύμπραξή του στην άκρως φιλόδοξη παράσταση που «φωτίζει» το θρυλικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη και κάνει πρεμιέρα 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Αλέξανδρου Τριάντη» , σχολιάζει μεταξύ άλλων τα θεάματα.

Γιατί δεν πόνε καλά τα θέατρα φέτος; Λένε κάποιοι πως φταίνε οι «Άγριες Μέλισσες»…

Αστείο είναι αυτό… Φταίνε πολλά, όμως όχι η σειρά. Φταίνε οι επιλογές που κάνουν κάποιοι καλλιτέχνες φταίνε οι οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν. Υπάρχει κόπωση, αλλά και μια φλυαρία γύρω από τα θεάματα με το… overdose που γίνεται μέσω social media.0 καθείς παλεύει με τον τρόπο του, βέβαια, αλλά αυτός ο… βομβαρδισμός νομίζω πως κουράζει τον κόσμο.

Υπάρχει μια στροφή στη μυθοπλασία. Θα επέστρεφες στην τηλεόραση με κάτι γερό;

Αυτή η στροφή, που ελπίζω να κρατήσει, έφερε ωραίες δουλειές και προσεγμένες… Μακάρι οι καναλάρχες να πάρουν το κα­θαρό αυτό μήνυμα πως το τηλεοπτικό κοινό διψά για ποιοτικές δουλειές, όπως ήταν το «Νησί», και να τις στηρίξουν όπως πρέπει. Όσο για το αν θα επέστρεφα στην τηλεόραση, ναι, θα το έκανα, αν ερχόταν κάτι ξεχωριστό…

Σινεμά θα ήθελες να κάνεις ξανά, Γιώργο;

Πού είναι για να το κάνω; Ελάχιστες ταινίες γίνονται. Αν ερχόταν κάτι ιδιαίτερο, ναι, θα έκα­να ξανά σινεμά, αν και με τους ρυθμούς που δουλεύω στο θέατρο θα ήταν δύσκολο.
Πηγή:Real


Πηγή

Διαβάστε Επίσης