Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν στο νέο κύκλο του My Style Rocks (video)

Η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν στο νέο κύκλο του My Style Rocks (video)

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει σε λίγες ημέρες το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ, με το κανάλι να ανακοινώνει τις τρεις πρώτες παίκτριες, εκ των οποίων η μία είναι η αδερφή της περσινής νικήτριας του GNTM, Ειρήνης Καζαριάν.

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ, το ριάλιτι μόδας, στο οποίο παρουσιάστρια θα είναι η Κατερίνα Στικούδη, που όπως δήλωσε δεν φοβάται την σύγκριση με τις πρώην παρουσιάστριες, Ευαγγελία Αραβανή και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 17:05 μ.μ.

Ποιες είναι οι τρεις πρώτες παίκτριες του τρίτου κύκλου του «My Style Rocks»:

Η πρώτη παίκτρια είναι η Μαρία Καζαριάν, η αδερφή της περσινής νικήτριας του GNTM, Ειρήνης. Μάλιστα, τις δύο αδερφές πολλοί τις έχουν χαρακτηρίσει ως οι «Καρντάσιαν της Ελλάδας». «Είμαι η Μαρία Καζαριάν, είμαι 25 ετών κι απ’ ότι καταλάβατε είμαι η αδερφή της νικήτριας του περσινού GNTM. Ασχολούμαι με την μόδα και την ομορφιά και είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσω στο φετινό My Style Rocks, διότι η νίκη είναι στο DNA της οικογένειας Καζαριάν» λέει η Μαρία Καζαριάν στο τρέιλερ.

Δεύτερη παίκτρια είναι η Στέλλα Πάσσαρη. Όπως είπε στο τρέιλερ: «Είμαι η Στέλλα Πάσσαρη, είμαι 26 χρονών και είμαι από την Θεσσαλονίκη. Αγαπημένη μου παίκτρια από το My Style Rocks είναι φυσικά η Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι συνέταιρός μου στο μαγαζί. Το δικό μου στυλ, όπως μπορείτε να δείτε, είναι εντελώς διαφορετικό και αυτό είναι που θα με οδηγήσει στη νίκη του My Style Rocks».

Τέλος, η τρίτη παίκτρια που έγινε γνωστό πως θα συμμετέχει στον φετινό κύκλο είναι η Κρίστεν Λεωτσάκου. «Είμαι η Κρίστεν Λεωτσάκου, είμαι 28 χρονών, είμαι από την Αθήνα και είμαι οπαδός της ηθικής μόδας. Ντύνομαι κυρίως με μεταχειρισμένα ρούχα, με ρούχα κατασκευασμένα οικολογικά και δεν φοράω ρούχα από εταιρίες γρήγορης μόδας, οι οποίες χρησιμοποιούν παιδιά για να κατασκευάσουν τα ρούχα τους. Στο My Style Rocks έρχομαι για να αποδείξω ότι μπορούμε όλοι να έχουμε στυλ με τέτοιου είδους ρούχα» είναι τα πρώτα λόγια της Κρίστεν Λεωτσάκου.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης