Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Στάνκογλου κάνουν ποδαρικό στο “Food n’ Friends»

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Στάνκογλου κάνουν ποδαρικό στο "Food n' Friends»

Μία κουζίνα, ένας καταξιωμένος chef – παρουσιαστής, ένας ανατρεπτικός κωμικός – συγγραφέας, ένας απρόβλεπτος καλεσμένος, δύο συνταγές, πολλοί γαστρονομικοί πειρασμοί, πολλά γέλια και σίγουρα όχι μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής.

Στη διασκεδαστική παρέα του Σαββατοκύριακου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης υποδέχονται ξεχωριστά πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του θεάτρου, του κινηματογράφου, της μουσικής, του αθλητισμού και της τηλεόρασης. Μαζί τους κουβεντιάζουν χωρίς να κάνουν talk show, μαγειρεύουν χωρίς να τηρούν τους συμβατικούς όρους της μαγειρικής, πειραματίζονται, δοκιμάζουν νέες γεύσεις και κυρίως διασκεδάζουν και περνούν καλά.

Αύριο Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στις 16:00, η Μαρία Μπεκατώρουο είναι η πρώτη καλεσμένη που αναλαμβάνει δράση στην κουζίνα, φτιάχνοντας μια καταπληκτική σαρλότ με γκανάζ λευκής σοκολάτας, γιαούρτι και κόκκινα φρούτα.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Στάνκογλου κάνουν ποδαρικό στο "Food n' Friends» Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Στάνκογλου κάνουν ποδαρικό στο "Food n' Friends»

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 16:00, ο Γιάννης Στάνκογλου αναλαμβάνει χρέη μάγειρα και τα τηγάνια παίρνουν κυριολεκτικά φωτιά! Οι τρεις άντρες μοιράζονται συναρπαστικές γευστικές εμπειρίες της ζωής τους και μυστικά για μοναδικές γεύσεις.

«Food n' Friends», κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα (στις 16.00) στον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Στάνκογλου κάνουν ποδαρικό στο "Food n' Friends» Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Στάνκογλου κάνουν ποδαρικό στο "Food n' Friends»


Πηγή

Διαβάστε Επίσης