Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Λαμπροπούλου για Γεωργούλη: “Υπάρχουν κάποια όρια δεοντολογίας” (video)

Λαμπροπούλου για Γεωργούλη: "Υπάρχουν κάποια όρια δεοντολογίας" (video)

Ο Εραστής Δυτικών Προαστίων προβλήθηκε από το MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005 και σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία που έκτοτε προβλήθηκε αρκετές φορές σε επανάληψη. Στους κεντρικούς ρόλους ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης ως ο λαϊκής καταγωγής “Σπύρος” που ερωτεύεται την Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Λίζα), μία κοπέλα από εύπορη οικογένεια, όπως αναφέρει το zappit.

Δεκαπέντε χρόνια μετά, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εξομολογείται στο Μεσημέρι #yes και τον Στάθη Πουρουτίδη, πως η “Λίζα” την έχει σημαδέψει. Τι λέει, όμως, για το γεγονός πως ο ευρωβουλευτής, πλέον, Αλέξης Γεωργούλης, θα πάρει μέρος και στο Your Face Sounds Familiar;

“Εγώ θεωρώ -πέρα από τον Αλέξη τον οποίο δεν βλέπω τα τελευταία χρόνια αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση- ότι ένας άνθρωπος πρέπει να κρίνεται από το έργο του σε ό,τι κάνει, γενικά. Δεν ξέρω για τον Αλέξη στην Ευρωβουλή, οπότε δεν μπορώ να το κρίνω, ούτε θα ήθελα να το κάνω έτσι κι αλλιώς. Υπάρχουν κάποια όρια δεοντολογίας που κάποιος μπορεί να μην τα ξεπερνάει όταν είναι σε μία θέση, αλλά γενικά πρέπει να κρίνουν οι άνθρωποι το έργο του”, λέει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης