Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Μέγκαν Μαρκλ – Σχολιαστές εξηγούν τα λάθη που έκανε

Μέγκαν Μαρκλ - Σχολιαστές εξηγούν τα λάθη που έκανε

«Μη ρεαλιστικές προσδοκίες» για τον ρόλο της στην βασιλική οικογένεια είχε η Μέγκαν Μαρκλ και «αφελώς» θεωρούσε πως η νέα της θέση θα συνοδευόταν από «άμεση δημοτικότητα», σύμφωνα με βασιλικούς σχολιαστές.

Ο ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας Ομίντ Σκόμπι δήλωσε πως η Μέγκαν Μαρκλ προσχώρησε στην βασιλική οικογένεια πιστεύοντας πως ο ρόλος της θα «συνοδευόταν από σχεδόν άμεση δημοτικότητα» και πρόσθεσε πως είχε «μη ρεαλιστικές προσδοκίες» για την θέση της. Μιλώντας με μία άλλη ειδικό σε βασιλικά θέματα, την Βικτόρια Άρμπιτερ στο podcast του Heirpod, ο Όμιντ είπε πως η δούκισσα του Σάσεξ πίστευε πως θα «υπήρχε μία περίοδος μέλιτος από την στιγμή που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι».

«Αφελώς πίστεψε πως ο νέος της ρόλος θα συνοδευόταν από άμεση δημοτικότητα»

Όπως αποκάλυψε: «Πιστεύω πως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έκανε η Μέγκαν Μαρκλ και το άκουσα αυτό από πηγές προσκείμενες στην δούκισσα του Σάσεξ, ήταν πως αφελώς πίστευε ότι ο ρόλος της θα συνοδευόταν με άμεση δημοτικότητα. Πίστεψε πως ξεκινάς από ένα καλό μέρος και πως ανεξάρτητα από ότι συμβαίνει, υπάρχει μια περίοδος του μέλιτος που έρχεται μαζί με τον βασιλικό της γάμο που σου επιτρέπει ανά διαστήματα να κάνεις και μερικά λάθη ή να κάνεις κάτι διαφορετικό. Νομίζω πως αυτό ήταν ένα από τα βασικά πράγματα και νομίζω πως προς το τέλος ένιωσε ότι δεν δόθηκε αυτό από τον Τύπο ή από μέλη της βασιλικής οικογένειας ή από τους βοηθούς της».

Οι «μη ρεαλιστικές προσδοκίες» της Μέγκαν Μαρκλ

Ωστόσο, ο Όμιντ σημείωσε πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν ήταν προετοιμασμένος για τους «πόνους» που προκαλεί η ζωή στην βασιλική οικογένεια. Ο συγγραφέας εξήγησε πως, ενώ η πρώην ηθοποιός ήταν σαφώς «αφελής» για το τι θα συνεπαγόταν η νέα της εργασία ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, από την αντίθετη πλευρά, η βασιλική οικογένεια είχε επίσης «μη ρεαλιστικές προσδοκίες» για το πόσο εύκολα η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να προσαρμοστεί στην νέα της ζωή. Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι όλοι είχαν κατά κάποιον τρόπο αυτό το επίπεδο προσδοκιών από αυτήν, που ήταν κάπως μη ρεαλιστικό και ίσως και η ίδια είχε κάποιες μη ρεαλιστικές προσδοκίες από τον ρόλο».

Η άλλη βασιλική σχολιάστρια παρατήρησε πως ενώ όλοι στην βασιλική οικογένεια έχουν μία «περίοδο μέλιτος», της Μέγκαν ήταν «απίστευτα σύντομη», κάτι που αντικατοπτρίζει όσα δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ του ITV που γυρίστηκε στην περιοδεία τους στην Νότια Αφρική. Όταν το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε τον Οκτώβριο, η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι απλά «επιβίωναν» από την έντονη προσοχή των μέσων ενημέρωσης, λέγοντας πως δεν είχε ιδέα για τους αγώνες που θα αντιμετώπιζε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Επίσης, αναγνώρισε πως «πολύ αφελώς» δεν είχε καταλάβει το επίπεδο του ελέγχου το οποίο θα βίωνε με τον νέο της ρόλο στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Ποτέ δεν πίστεψα πως αυτό θα ήταν εύκολο, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν δίκαιο».

Το «διαζύγιο» από την βασιλική οικογένεια και η νέα ζωή της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στον Καναδά

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζονται πλέον να ζήσουν μια ζωή μακριά από την βασιλική οικογένεια στον Καναδά, μετά την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Το Σάββατο, η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τους τίτλους, πως θα περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στον Καναδά και πως θα επιστρέψουν τα χρήματα των φορολογούμενων που ξοδεύτηκαν για την ανακαίνιση της κατοικίας τους στην Αγγλία, το Φρόγκμορ Κότατζ.

Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ήδη εδώ και μέρες στον Καναδά μαζί με τον γιο της Άρτσι, περνώντας ξένοιαστες και χαλαρές στιγμές, με τις φίλες της να αποκαλύπτουν πως ένιωθε να συνθλίβετε μέσα στην βασιλική οικογένεια και πως ένιωθε ότι δεν θα ήταν καλή μητέρα για τον Άρτσι, με όλο αυτό το άγχος που βίωνε η ίδια. Και την Δευτέρα, μετά από μια συγκινητική ομιλία που έδωσε ο πρίγκιπας Χάρι λέγοντας πως δεν «είχε άλλη επιλογή» από το να αποχωρήσει από την ζωή του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, πέταξε για τον Καναδά, για να ξεκινήσει την νέα του ζωή.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης