Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ο Ν. Κοκλώνης σε επικίνδυνη αποστολή με προορισμό την Κολομβία

Ο Ν. Κοκλώνης σε επικίνδυνη αποστολή με προορισμό την Κολομβία

Το ταξίδι που κάνει αυτή τη φορά, όμως, δεν έχει καμία σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα μέσα από το Celebrity Travel.

Χρειάστηκαν μήνες προετοιμασίας. Εκτενή έρευνα. Ειδικές άδειες. Μέτρα ασφαλείας. Ο Νίκος Κοκλώνης σε μια αποστολή-οδοιπορικό στην Κολομβία, στα επόμενα επεισόδια της ταξιδιωτικής του εκπομπής θα ακολουθήσει τη διαδρομή της κοκαΐνης. Θα βρεθεί στο Μεντεγίν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας και πατρίδα του θρυλικού Πάμπλο Εσκομπάρ. Θα ξετυλίξει την ιστορία του περίφημου καρτέλ Μεντεγίν, θα μιλήσει με συνεργάτες του Κολομβιανού που βρέθηκε στην πρώτη θέση του περιοδικού Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη και με την συναρπαστική ζωή του ενέπνευσε τον κινηματογράφο τους τους τηλεοπτικούς παραγωγούς.

Στη διάρκεια αυτής της διαδρομής ο Νίκος Κοκλώνης θα έχει και μια πολύ σημαντική συνάντηση. Θα βρεθεί μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Πάμπλο Εσκομπάρ, Ρομπέρτο. Ο 72χρονος σήμερα Ρομπέρτο ήταν ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τα οικονομικά του καρτέλ που οδήγησε τον Πάμπλο το 1989 να εκτιμάται πως διαθέτει περιουσία 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν ο άνθρωπος που το 1992 απέδρασε μαζί του από τη φυλακή και γνωρίζει όσο κανένας όλες τις πτυχές του χαρακτήρα του μεγαλύτερου βαρόνου κοκαΐνης στον πλανήτη.

Ο Κοκλώνης, στα στόρις που έχει ανεβάσει από το αεροδρόμιο και το αεροπλάνο με μια δόση χιούμορ, αποκαλύπτει πως αυτό είναι ένα πολύ διαφορετικό και επικίνδυνο ταξίδι. Είναι όμως ένα οδοιπορικό που ήταν εδώ και καιρό αποφασισμένος να πραγματοποιήσει.

Ο Κοκλώνης στην πιο δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή με προορισμό την Κολομβία (1)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης