Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα – Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκπαίδευσαν φιλοξενούμενους στο Θ.Π.Κ. «Η Μέριμνα» (φωτο)

Πάτρα - Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκπαίδευσαν φιλοξενούμενους στο Θ.Π.Κ. «Η Μέριμνα» (φωτο) Πάτρα - Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκπαίδευσαν φιλοξενούμενους στο Θ.Π.Κ. «Η Μέριμνα» (φωτο) Πάτρα - Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκπαίδευσαν φιλοξενούμενους στο Θ.Π.Κ. «Η Μέριμνα» (φωτο)

Το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η Μέριμνα» Πατρών, επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης (16-1-2020), Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου εκπαίδευσαν 19 φιλοξενούμενος σε θέματα, που αφορούν τους κινδύνους και τον εθισμό στο διαδίκτυο, αλλά και στην καθημερινή τους ζωή.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε με διάλογο και μέσα από μια διαδραστική διαδικασία μάθησης με την λειτουργία παιχνιδιού buzzer, που έχει χρησιμοποιηθεί και στο «Θεματικό πάρκο για τον Εθισμό και τους Κινδύνους στο Διαδίκτυο».

Οι 19 φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν στο διαδίκτυο και έμαθαν να ξεχωρίζουν τους κινδύνους που κρύβονται σε αυτό αλλά και τα σημάδια του εθισμού, ενώ επιπλέον λόγω του νοητικού τους επιπέδου έμαθαν να διαχειρίζονται με περισσότερη ασφάλεια την καθημερινότητα τους.

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας με σπουδές, επιμορφώσεις και γνώσεις σε θέματα παιδαγωγικά, ψυχολογίας, ηλεκτρονικού εγκλήματος, επικοινωνίας και διοργάνωσης επιμορφωτικών δράσεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν από τους:

  • Αστυνόμο Β΄ Ιγνάτιο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ,
  • Αστυνόμο Β΄ Γεώργιο Λυγερό και
  • Αστυνόμο Β΄ – Ψυχολόγο Ιωάννα ΤΣΑΚΩΝΑ

Πάτρα - Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκπαίδευσαν φιλοξενούμενους στο Θ.Π.Κ. «Η Μέριμνα» (φωτο) Πάτρα - Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκπαίδευσαν φιλοξενούμενους στο Θ.Π.Κ. «Η Μέριμνα» (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης