Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: H Αικατερίνη Καρβεντούζη απαντά και πάλι στον ΝΟΠ

Πάτρα: H Αικατερίνη Καρβεντούζη απαντά και πάλι στον ΝΟΠ

Με δεύτερη επιστολή της προς τον ΝΟΠ επενέρχεται η Αικατερίνη Καρβεντούζη για το θέμα της απομάκρυνσή της από την εργασία της. Στην επιστολή της αναφέρει: "Κύριε Πρόεδρε, Αξιότιμοι Σύμβουλοι, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με την συμπεριφορά σας συνεχίζετε να υποτιμάτε και να προσβάλετε εμένα, τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και την ιστορία του Ν.Ο.Πατρών που σήμερα διοικείτε.

Με καλείτε να προσέλθω στην εργασία μου με μια ανακοίνωση στα Μ.Μ.Ε δείχνοντας, τάχα, πνεύμα καλής θέλησης επαναλαμβάνοντας όμως τον απρεπή – ασεβή υπαινιγμό σας ότι τάχα, ήμουν αντίθετη σε συμβιβαστική λύση της διαφοράς μας. Η πρόσκληση σας είναι προσχηματική και αστεία αφού δεν απαντά στην δική μου πρόταση, της ταυτόχρονης με την επάνοδο μου τακτοποίησης του τεράστιου χρέους προς εμένα. Χρέους το οποίο η εγκληματική στάση και αδιαφορία για το πρόβλημα όλων των Διοικήσεων από το 2012 ,και φυσικά και της δικής σα , δημιούργησε.

Μπορείτε να «παίζετε» μεταξύ σας , όχι όμως με εμένα και την ταλαιπωρία μου.

Σας καλώ λοιπόν να μου δηλώσετε με ποιον τρόπο σκέφτεστε να μου καταβάλετε τα χρήματα που μου οφείλετε. Η νομική ντρίπλα της πρόκλησης σας για να διακοπεί η αξίωση μου από μισθούς υπερημερίας για το μέλλον, δεν θα περάσει!

Αναμένω λοιπόν , την επόμενη σοβαρή πρόταση σας".


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Σασμός: Ο Στεφανής δολοφονείται

Σασμός, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 10: Ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθ..