Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα – Η θεατρική ομάδα του 9ου Γυμνασίου καταπιάστηκε με το έργο “Αγροίκοι”! (φωτο)

Πάτρα - Η θεατρική ομάδα του 9ου Γυμνασίου καταπιάστηκε με το έργο "Αγροίκοι"! (φωτο)

Η θεατρική ομάδα του 9ου Γυμνασίου φιλοξενήθηκε για άλλη μία Κυριακή στο θέατρο Επίκεντρο+, στο δρόμο της προετοιμασίας της για την υλοποίηση πολιτιστικού προγράμματος με τίτλο "Ρητορική και Θέατρο…Φάρσα και Μουσική, αντάμα…".

Πυρήνας το θεατρικό έργο του Γκολντόνι "Αγροίκοι" στο οποίο οι μαθητές επεμβαίνουν συνδυάζοντας τη δημιουργική γραφή, τα ρητορικά αγωνίσματα και τα μουσικά δρώμενα. Παρούσα η κρητική κωμωδία-απόρροια των ιταλικών θιάσων που επισκέπτονταν τη μεγαλόνησο αλλά και η κρητική μαντινάδα της Ενετοκρατούμενης Κρήτης.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες Ελένη Καδά και Ελπίδα Νούσα καθώς και ο διευθυντής κ.Γεώργιος Καρατζάς ευχαριστούν την κ. Ίλια Ράγκου, υπεύθυνη του θεάτρου, για την τόσο θερμή φιλοξενία.

Πάτρα - Η θεατρική ομάδα του 9ου Γυμνασίου καταπιάστηκε με το έργο "Αγροίκοι"! (φωτο) Πάτρα - Η θεατρική ομάδα του 9ου Γυμνασίου καταπιάστηκε με το έργο "Αγροίκοι"! (φωτο) Πάτρα - Η θεατρική ομάδα του 9ου Γυμνασίου καταπιάστηκε με το έργο "Αγροίκοι"! (φωτο) Πάτρα - Η θεατρική ομάδα του 9ου Γυμνασίου καταπιάστηκε με το έργο "Αγροίκοι"! (φωτο) Πάτρα - Η θεατρική ομάδα του 9ου Γυμνασίου καταπιάστηκε με το έργο "Αγροίκοι"! (φωτο) Πάτρα - Η θεατρική ομάδα του 9ου Γυμνασίου καταπιάστηκε με το έργο "Αγροίκοι"! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης